Jump to content

-Max-

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 1. -Max-

  Running the Target (Den Haag)

  Afgelopen weekend is er weer een nieuw speelveld gemaakt. Dit is mede mogelijk door het modulaire systeem. Een zeer uitdagend speelveld met erg veel ruimtes om te clearen .
 2. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  ff een vraagje lijmen jullie de nub vast op de arm?
 3. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  oke. heb een maple leave nub besteld en ook een maple leave bucking. al las ik dat de nub ook goed werkte met een modify bucking.
 4. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  oke. dan gaan we maar eens even goed kijken naar de hopup en naar een andere bb. maar geen van jullie schiet met een wide bore barrel?
 5. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  ik gebruik een hopup chamber van modify. en ik gebruikte rockets van gunfire .25 gram. Maar naar jullie inzien zou bijvoorbeeld een promiteus wide bore barrel 285mm geen meer range geven? Ik ga zo wie zo maar een s goed kijken naar mijn flathop. Anders toch maar een andere nub bestellen, fire fly of zo
 6. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  oke heb weer eens wat hulp nodig huidige set-up -madbull 363 thight bore barrel -modify flathop and nob -modify percision bucking -cilinder type 1 -high torque motor -goede airseal -m 100 spring fps 340 Ik ben nog steeds niet tevreden over de range die ik haal. Het is max een goed 40 meter. Op forum lees je vaak dat deze combinatie al meer als 50 a 60 meter schiet, wat doe ik fout? Naar mijn idee staat mijn hopup goed afgesteld, draai ik hem hoger gaan de bb naar god in plaats van naar de aarde. Moet ik overgaan op een promiteur wide bore barrel??
 7. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  zou een m105 veer weer te snel te sterk zijn?
 8. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  Nee het verschil zit hem in de cylinder denk ik. ben van de stock SA cylinder overgestapt op de type 1 cylinder. Airseal is naar mijn mening juist beter. De fps zat constand tussen de 338 en 342. Heb tevens maar een high torque motor gekocht. de rps daalde wel nu met de type 1 cylinder.
 9. -Max-

  Umarex Walther P99 co2 DAO

  Weet iemand of het zin heeft om een hervulbaar co2 patroon te vullen met greengas? wellicht dat de fps hierdoor daalt|
 10. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  oke kom net terug van een cqb avond. Mijn fps is iets gezakt van 355 naar 340. Zou dat kunnen komen omdat er een tight bore barrel inzit. ? setup-up is een m100 spring, typ1 cylinder en een tight bore barrel 363mm. uiteraard .20 gram bbs.
 11. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  ja die zit er nu al in. ff chrono schieten kijken wat hij schiet met .20 gram bbs
 12. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  .25 of .28 grm. Dus denk dat type 1 cylinder idd beter is. this alleen dat ik mij afvroeg of de m90 veer dit wel aan kon.
 13. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  cool thanks
 14. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  vraagje... is het dan nog wel zin vol om met een type 1 cylinder te schieten in combinatie met een m90 veer? Word er dan nog wel genoeg druk opgebouwd in de cylinder? Of kan ik dan beter naar een type 2 cylinder (de SA stock cylinder)? Innerbarrel is 363mm.
 15. -Max-

  Ervaringen met Specna Arms?

  Mijn veer is een sp100 van guarder. maar heb het idee dat ik nu iets te veel airflow heb met die typ 1 cylinder van shs. Heb het gevoeld dat hij minder snel schiet. Wellicht is de volgende investering een nieuwe motor. Er zit nu nog de stock motor in. Voor de zekerheid ook maar een m90 veer in huis gehaald. Ga hem aankomende dinsdag maar eens door de chrono halen eens kijken wat hij doet.
×