Jump to content
Airsoft Elite

Rebelattack

Members
 • Content count

  519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Everything posted by Rebelattack

 1. Snelle vragen topic

  Krasjes of ontiechelijk kleine scheurtjes kunnen zorgen voor scheur propagatie, misschien een keer laten vallen of iets dergelijks en dat er daarom vanuit de rand een scheur is ontstaan? Kan ook gewoon een kopie zijn xD.
 2. Snelle vragen topic

  Ik zou je ogen niet vertrouwen op een bril van 5 euro. Beter een dure bril met straks nog werkende ogen, dan nu wat euro's besparen en straks half blind.
 3. Massa productie wss en massa inkopen van materialen scheelt ontzettend op de prijs. Zie je ook vaak op websites die zowel kleine orders en grote orders doen, 1 artikel kopen is 1 euro per stuk en als je er 1000 koopt dan ben je opeens maar 20 cent kwijt. Ik denk dat Taiwangun hier eerder gewoon mee naar Cyma gaat en ze laten zien hoe het eruit ziet en dan bedenkt CYMA wel een manier om die dingen zelf makkelijk en vooral goedkoop te fabriceren XD.
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  Nee daarom gaf ik ook aan dat ik het voor andere rails niet weet welke van de 2 je nodig hebt, maar ze hebben dus al een met een Geissele rail dus dat is een optie als je niet wil dealen met gokken welke van de 2 je nodig hebt. Hier is de link naar de replica: https://gunfire.pl/product-eng-1152216910-SA-H05-Carbine-Replica.html, er zijn ook nog varianten met langere geissele rails of M-lok rails. Meestal kopiƫren trouwens Chinese merken TM maar dat is niet een garantie jammer genoeg. Er zijn iig genoeg vette rails voor de HK416
 5. Ervaringen met Specna Arms?

  Welke rail wil je er op zetten gezien ze nu ook al out of the box een HK416 verkopen met een Geiselle kopie rail, die praktisch hetzelfde is. Als het een andere is then I am not sure.
 6. Show je actiefoto

  Do a bipod stand whoop whoop.
 7. Snelle vragen topic

  Het is dan weer de vraag of het slim is om de motor te limiteren in wat hij vraagt gezien dit de batterij ook kan slopen.
 8. Review: Taiwangun CM.072 (SR-15 style)

  Yus weet ik, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat de assen van de gears kapot kunnen gaan.
 9. Review: Taiwangun CM.072 (SR-15 style)

  Ik ben wel meer een fan van bushings in ACM replica's gezien die niet zo snel kapot gaan tov slechte bearings, maar het zijn cross slotted en ze steken uit in de shell, wat ik dan minder vind. Iig een stuk beter als je een sterkere veer er in wil douwen, maar aan de andere kant is de vraag dan of je de andere internals dit wel wilt aan doen.
 10. Tijd voor een mooie compressor en een air brush die ze voor modelbouw gebruiken kopen, daar kan je wel coats mee zetten die dik genoeg zijn om het duidelijk een zand kleur te geven maar nog wel net het zwarte door laat voor accenten of contrast.
 11. Ja dat had ik ook gedacht, maar omdat je toch wel een weathering had aangebracht.
 12. Nice, ga je er nog een fancy paint job over gooien of dat niet?
 13. Oh haha mooi, ja die dingen zullen niet zo duur zijn. Ja bedenk het me nu dat degene op de CM072 niet een originele fixed stock is zoals op een M16. Wel cool en mogelijk dat ik ook nog hulp nodig heb van je binnenkort :|.
 14. Yeah weer zin in :D. Dit is altijd leuk om te lezen. BTW E&C maakt een goedkope A2 style pistolgrip en een goede buffertube, als die dan wel correct zijn. Also waren moet het een buffertube zijn, op de foto heeft hij toch wel een fixed stock of is dat niet de correcte dude? PS: Gewoon die stock barrel lappen krijg je er ook al meer dan genoeg performance uit :P.
 15. Review: Taiwangun CM.072 (SR-15 style)

  Oh ja zie het nu en de strippen vooraan geven wel enige versterking, maar waarom dan het onnodige materiaal in de shell zelf, zorgen voor alleen maar minder ruimte voor bekabeling en moeilijker maken van shimmen omdat je minder inkijk gaten hebt
 16. Review: Taiwangun CM.072 (SR-15 style)

  Omdat het niks doet, er zijn al mensen die hebben gemodelleerd hoe de stress wordt verdeelt tijdens de impact van de piston en zoals verwacht is dit op de voorkant van de gearbox, oftewel waar de cylinderhead en etc zit. Terwijl de reinforcement aan de achterkant rond de gears zit, dit betekent dat deze reinforcement totaal niet gaat helpen bij het voorkomen dat je V2 shell cracked bij hoge stress builds. Dit is dan weer op te lossen door de rubber pads en filet of radius aan de voorkant. Alleen de Lonex shell heeft legit goeie reinforcement aan de voorkant.
 17. Review: Taiwangun CM.072 (SR-15 style)

  CM of CYMA is hetzelfde, CMXXX is vaak de code die wordt gebruikt om aan te duiden welke replica het is. Ik ga er vanuit dat het een CYMA is, maar dan speciaal gemaakt voor taiwangun of een speciale serie voor taiwangun, maar heb ze ook nog nergens anders gezien zoals bij gunfire. Als ze extern prima zijn dan is het mooi, gezien je ze intern toch kan upgraden, maar ik heb zelf een hekel aan de "reinforced" gearbox shells.
 18. Review: Taiwangun CM.072 (SR-15 style)

  Ooh boy lange review, maar CM is geen Taiwangun huismerk, P&J is volgens mij wel een huismerk van taiwangun wat vooral rebranded CYMA's zijn. PJ is weer een A&K rebrand. Volgen we het nog XD. Cyma maakt degelijke replica's maar hun M4's werden nooit hoog geranked. BTW het is ook overduidelijk een CYMA door de piston en pistonhead, deze combo is praktisch standaard CYMA en als de pistonhead vast gehouden wordt met een blokje metaal in de piston dan is het 100% zeker. De cross slot bushings zijn ook een give away. Valt me dan wel weer tegen dat er niet zoals bij de Ak's een neodymium motor in zit.
 19. Ervaringen met Specna Arms?

  http://airsoftpro.cz/en/gun-parts-upgrade/aeg-outer-spare-parts/m4-m16-parts/butt-stocks-m4-m16/lmt-bateriova-crane-pazba-s-tubusem-pro-m4-detaildit is in principe de standaard buffertube die op een specna zit.
 20. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik zou gewoon op airsoftpro een E&C halen, gezien E&C = Specna Arms, krijg je er meteen een crane stock bij en hoef je alleen nog een sling plate te halen.
 21. ICS PAR MK3

  Enigste wat je bij upgraden niet kan vervangen in de split is juist de hop up chamber, triggerboards en de nozzle, thats it de rest is allemaal V2 compatible en de triggerboards kan je met wat dremelen ook compatible maken en de nozzle ook in principe als je de juiste lengte vind of zelf op maat maakt. Aftermarket piston betekent dat je de Blowback moet uitzetten wat ook nou weer niet het einde van de wereld is.
 22. ICS PAR MK3

  Heb een ICS Uk1r gehad wat praktisch hetzelfde is of ja iig qua schieten dan, de internals zijn hetzelfde gezien ze beide van de CXP lijn komen. out of the box schiet je rond de 40m, redelijk accuraat maar geen laserbeams. Trigger response viel mij een beetje tegen, zeker voor hoe mensen de ICS-3000 Turbo aanprijzen. Upgraden is easy peasy door het split systeem. Voor de rest wel heel weinig ruimte voor batterijen door de stock. BTW heb je ook al naar het nieuwe MARS systeem gekeken dat net uit is, heeft praktisch dezelfde internals met een iets andere look. Voordeel is dat er een triggerboard bij komt wat je trigger pull wat korter kan maken en je trigger response wat beter is door de mosfet.
 23. dwarf's summer clearout

  Hmm jammer genoeg zoek ik een milspec, gezien de meeste AEG buffertubes dit zijn :|, heb een echte MFT minimalist stock, dus weet dat een echte het waard is. Misschien nog interesse in de lonex v2 maar dan stuur ik nog wel een PM.
 24. dwarf's summer clearout

  Die MFT BUS is dat een echte of een nepperd en wat is je vraag prijs?
 25. Ervaringen met Specna Arms?

  Solstice nog gelukt ondertussen of ben je er even klaar mee?
×