Jump to content

Rebelattack

Members
 • Content count

  592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Everything posted by Rebelattack

 1. Ervaringen met Specna Arms?

  damn dat is heel groot, blijf denk ik zelf toch maar meer bij mid tot short length rifles XD.
 2. Ervaringen met Specna Arms?

  Prommy purple met firefly ben ik ook mee begonnen, best goeie combo, maar niet het geld waard. Prommy purple is wel een goede flat hop bucking, maar de firefly nub is inderdaad te duur. Wat Patje zei is ook wel een goede G&G green flat hopped (R-hop lijkt me niet een goede om aan te beginnen zo maar). Beide opties qua bucking zijn goed (G&G green en prometheus purple), die dan flat hoppen en dan gewoon een flat nub erbij. Andere optie is maple leaf combo, maar een macarone bucking met een namazu firefly nub is gewoon een rare onnodige combo.
 3. Ervaringen met Specna Arms?

  Goed over nadenken en dan een keuze maken en dan later alsnog toch de andere ook willen :P.
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik denk dat hij naar mij nog wel zou willen sturen gezien ik wss wel een goede reputatie heb met pete en het feit dat er geen GLS te pas komt bij orders voor Nederland, gaat van royalmail naar postnl. Ik zal het hem wel eens vragen anders kan ik het wel bestellen.
 5. Snelle vragen topic

  Jammer genoeg zijn er niet veel M-lok rails los te koop die niet ontiegelijk duur zijn.
 6. Snelle vragen topic

  M-LOK
 7. Snelle vragen topic

  Old School cool bestaat ook nog, heb ook laatst een MP5 gehaald, waarvan de real steel ook heel oud is :P, maar ondanks een heel cool ding.
 8. Snelle vragen topic

  Same wil ook nog wel een LVOA, zeker nu ze van E&C te halen zijn compleet (en geen lelijke trades) ipv dat ik een krytac moet halen of er zelf een bouwen. Zeker met de MFT BUS stock is het een super gaaf ding, ook handig voor battery space. @mata had er een, was ook een gaaf ding.
 9. Ervaringen met Specna Arms?

  Haha je stopt deze in de bevel gear slot met de kleine rondingen en dan gaat het dikke stuk door het gat waar je motor in komt, als het lange dunne stuk dan perfect door het gat van je motor height adjuster gaat dan heb je een perfecte motor angle en anders niet.
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  @solstice Heb vandaag het volgende binnen gekregen, wat gemaakt is om motor angle te checken:
 11. Snelle vragen topic

  Je kunt ook een DMR look maken, zonder DMR te gaan :P, maar ja de M27 is idd een betere als DMR dan de Hk416D in de CQB config. Iig gewoon goed upgraden dat helpt :D.
 12. Snelle vragen topic

  416 is zelfs zo dat je daar je hele hop up setup in kan douwen die je nu/straks hebt gezien ze dezelfde inner barrel lengte hebben en zelfde hop up gebruiken, daarbij is volgens mij de lower hetzelfde tussen de M4 en HK416 dus mogelijk zelfs dat je die gewoon kan switchen, maar dat durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen. Iig 416 is makkelijker, maar de SCAR-H is wel meer swag wat dat betreft.
 13. Snelle vragen topic

  125-150 bieden voor de SCAR zonder de attachments, bipod is useless, zelfs zonder silencer is de inner al best lang en wss heb je zelf als scopes ervoor. SCAR's zijn best cool en voor de H van VFC is ten minste een aftermarket chamber wat niet al te min is gezien de stock units aars zijn. Als de GB niet geupgrade is dan raad ik je aan daar werk aan te doen, zijn wat parts in oude VFC's en nog huidige scars die echt crappy to the max zijn.
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Is de FPS nu ook opeens hoger of dat niet Solstice?
 15. Snelle vragen topic

  H-Nubs zijn old school, flat hop nubs en flat hop op zich werkt veel beter XD.
 16. Ervaringen met Specna Arms?

  Denk dat als je het goed spuit en dan een varnish erop gooit het wel lang blijft zitten, zeker omdat het plastic is, maar gok dat de zweet en natuurlijke vetten op de hand uiteindelijk het wel eraf laat komen, maar een weathered look is wel cool. Powair6 had nog de tan kleurige in stock toen ik hem daar bestelde.
 17. Ervaringen met Specna Arms?

  @solstice, heb net ook de EPG binnen via AK2M4 in het zwart en lijkt iig geen off set te hebben dat de receiver druk zet op de pistol grip waardoor de motor angle/height verpest wordt. 20 euro en dan heb je een super mooie en fijne grip IMO.
 18. Snelle vragen topic

  Ik zeg goede deal, maar misschien slim om even te vragen om te mogen test schieten.
 19. het grote BB onderzoek

  heb me bachelor chemie en bezig met me master, plotjes begrijpen als je er niet bekend mee bent snap ik goed, maar waar ik achter kwam is dat Novritsch zijn analyse rapport een regelrechte kopie is van die van Lonex en daar hoef je niet eens voor te begrijpen waar het over gaat, als je maar door hebt dat als 8 getallen exact gelijk zijn tot op tiendes tot duizenden achter de komma dat dit een beetje onmogelijk is om te behalen met 2 verschillende samples. Daarbij vind ik het gewoon interessant om te zien of dit rapport werkelijk veranderd of dat het weer een regelrechte kopie is van hetzelfde rapport en dus ook allemaal uit dezelfde fabriek komen. Ik hoop iig dat ze een beetje naar verwachting presteren, zou toch wel eens fijn zijn als we een heavy weight bio bb hebben die fatsoenlijk presteert en officieel bio is, ipv die proshit rotzooi.
 20. het grote BB onderzoek

  Ik vraag me toch af wat de NL overheid nog meer doet dan de element analyse die ze uitvoeren bij de TUV. Ik gok zo dat er niet meer wordt gedaan dan een milieu inspecteur die naar het rapport kijkt, bekijkt welke stoffen erin zitten en kijken of deze als schadelijk voor het milieu worden gezien binnen NL. Meer kunnen ze ook niet doen. Daarbij kan je aan de hand van het TUV rapport heel snel zien uit welke fabriek deze komen en als dat dezelfde is als het meeste zware BIO spul dan zal de rest ook goed gekeurd moeten worden aan de hand van het hier boven geschreven stuk, daarbij als je dan zegt dat er een officieel rapport is van de TUV dan is het ook wel noodzaak dat je deze kan leveren als er naar gevraagd wordt of heb ik dat alleen?
 21. het grote BB onderzoek

  Ik wil graag het TUV certificaat zien, Lonex heeft deze namelijk ook en gezien novritsch ook uit dezelfde fabriek als Lonex komt en net zoals vele anderen, zullen die ook gewoon legaal moeten zijn.
 22. Ervaringen met Specna Arms?

  Well it wasn't even perfect en daarbij die cycled ie zo snel op de 11.1V dat je het niet hoort en de camera is shite dus hij pikt nog zelfs geluid op wat er niet is. Ik had hem te strak geshimmed op de spur door de bushings dus nu loopt hij nog eens efficiƫnter ook. Ik heb ook video's gezien van mensen die hem zo shimmen dat het enigste wat je hoort is de piston die erop klapt en dat ook consistent kunnen doen in allerlei builds. Neem vooral de tijd, zoek een goede tutorial op die de bevel to pinion shimming goed uitlegt en soms moet je een beetje kutten met 0.1mm veranderen om te kijken of het beter klinkt. I wish it was an exact science.
 23. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik bedoelde shimming en motor height lol en niet 2 keer motor height, je kan ook de huidige shimmen dat hij goed werkt zijn wel tutorials op youtube van, maar wss is een epg halen makkelijker, heb zelf de epg-c en ben er vooralsnog heel blij mee.
 24. Specna Arms DSG Lower

  Ik heb er niks op tegen maar hoe mensen het benaderen zint me niet. Ik zie liever een semi lock zoals bij wild mountain dan een rps limiet. Haha is ook meer dan prima, me outdoor kit voor deze replica runned ook gewoon een shs 16 tpa motor met een 18:1 gear set, zit dan met een 11.1 op die 25 rps maar heb zelf 3rd burst geprogrammeerd gezien ik vooral semi gebruik. Ik vind het brt gehalte ook wel cool maar voor mij is het vooral de semi die op een dsg bijna niet te evenaren is.
 25. Specna Arms DSG Lower

  Ik had recentelijk een lege lower gekregen van Mata (daarvoor nog mijn dank) en wilde daar een extra lower voor bouwen voor indoor, oftewel trigger response, dus heb ik een DSG gebouwd en hierbij het resultaat: Natuurlijk wel beetje controversieel met de huidige topics betreft RPS XD.
×