Jump to content

Rebelattack

Members
 • Content count

  656
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Everything posted by Rebelattack

 1. Ervaringen met Specna Arms?

  Oh let er ook op trouwens dat je een HK416 hebt dus als je daar een M4 upper op gooit past het wss niet en ziet het er raar uit. Denk dat het makkelijkste nog is om een H0X serie replica in de aanbieding te kopen en dan de tweede lower te gebruiken om iets leuks te bouwens, zoals een Speed, DSG, DMR etc. setup. Bedacht met net eigenlijk hoe dom mijn opmerking is over dat je moet opletten dat het een andere upper is, kan wel verwachten dat je dit wist so yeah sorry. Iig die receivers zijn wel wat moeilijker te vinden.
 2. Ervaringen met Specna Arms?

  Airsoftentrepot, airsoftpro en gunfire verkoopt ze nu en dan, airsoftpro verkoopt ook E&C shells als ik het me goed herinner.
 3. Ervaringen met Specna Arms?

  airsoftentrepot verkocht de hele grip voor onder de 10 euro, grote kans dat ze uitverkocht zijn, maar ze zijn wel te krijgen.
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  Oh ja dat is zeker waar minimaal een QSC hebben is toch wel fijn als je regelmatig het open trekt of een M170 moet installeren voor een DSG :|.
 5. Ervaringen met Specna Arms?

  Als je meer space wil kan je ook kijken naar de VFC style flat bushings die hij van ZCI heeft, dan is het oppervlak praktisch gelijk aan de GB shell. Zijn dan wel bushings but hey, maar goed om te horen dat het leuk was.
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  @solstice en goede dag gehad op B&A met de specna's?
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Sorry man, ik sla hem even over.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Ja doe er maar een stuk of 10 en stuur maar op dan maak ik wel wat centjes over XD. Oh en idd met stock motor helemaal is het moeilijk om dat te voorkomen.
 9. Ervaringen met Specna Arms?

  PS: @Solsticewaar heb je die kraanringen vandaan die zo perfect de buiten diameter van de cylinder hebben en een mooi groot gat in het midden XD? Had hem op bewerken staan voor de hele dag kom er pas net achter lol.
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  ja dat in combinatie dat de 16:1 iets sneller gaat als de 18:1, waardoor je minder snel in een cycle de trigger nog eens indrukt. Ik weet niet welke motor er in de H03 zit? Wat ik trouwens ook wel merkte is het verschil in dit fenomeen tussen volgens mij 2s en 3s lipo's, als in met een 2s had ik ook meer problemen dan met een 3s vanwege de snelheid van de cycle. PS: @Solsticewaar heb je die kraanringen vandaan die zo perfect de buiten diameter van de cylinder hebben en een mooi groot gat in het midden XD?
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  BTW @Solstice welke trigger gebruik je? Misschien heeft het mogelijk te maken met hoe deze reset op de switch voor de trekker? Heb ook gehad dat als ik hem niet goed los liet dat hij dan half cyclede. NVM I am actually retarded had kunnen zien dat de stock trigger er in zat.
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  Hmm, het is wel wat mata zegt je kunt niet goed spammen met die jefftrons zoals op een BTC of GATE titan, heb zelf ook wel eens gehad dat ik in semi opeens 3rd burst had maar dat kwam maar af en toe voor en als ik echt goed spamde zoals jij doet, maar ik spam meer tussen het rustig schieten in het filmpje en het sneller schieten. Het is tbh voor mij best lang geleden dat ik met die jefftron had gespeeld, er zit toch wel 2 maanden tussen dat ik hem naar je op stuurde en dat ik hem voor het laatst had gebruikt.
 13. Ervaringen met Specna Arms?

  Mmmm, ja ik weet dus niet goed hoe erg jij de trigger spammed :P, maar mijn trigger finger had hier geen last van XD. Ik ben dan ook wel nog enigszins conservatief qua spammen, dus mogelijk dat de jefftron het gewoon niet bij houd of niet laag genoeg komt? Ik heb er dus zelf niet last van gehad. Ik merkte wel vaak dat hoog of laag op de trigger duwen wel invloed kon hebben.
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Volg je wel de handleiding en de 4-5 keer schieten in semi voordat je andere dingen doet? Ik heb dit ook wel eens gehad maar als ik gewoon even een aantal schoten in semi deed dan had hij de timing wel goed en had ik eigenlijk nooit last van FA in semi. Idd het ziet er gewoon naar behoren uit.
 15. ReaperSkirm VIII

  Ik doe het juist andersom anders denken me ouders dat ik niks heb gedaan de hele dag
 16. ReaperSkirm VIII

  9 km zo net lol , maar gaat super makkelijk, raak na een paar km op een adem haling die ik super lang kan volhouden, spieren hetzelfde geen last van, moest alleen super nodig naar de WC anders had ik wel de 10 geprobeerd, maar ik loop best gemakkelijk en ook al langer, maar voorheen heel wisselvallig. Wil het nu wel langer volhouden. Moet ook wel kan me pa me niet verslaan in afstand, gezien die wel de 10 miles gaat lopen.
 17. ReaperSkirm VIII

  Eerste keer 10 dus geen echte harde tijd, maar in een uur zou ik toch wel willen halen, maar het lekker uitlopen is belangrijker.
 18. ReaperSkirm VIII

  10km hardloop wedstrijd de 2de dus ga me de 1ste niet inspannen edit: nvm deze is later, 2,5 uur rijden ga ik denk ik ook niet doen en uni begint weer dus weet ook niet hoe druk ik het heb.
 19. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik dacht dat hij bij mij ook vlak genoeg lag, maar toch gedaan en nooit problemen gehad mbt de selector aanpassen.
 20. [TKA] Volledige HPA set met Polarstar fusion engine

  Haha, jammer voor mij :P.
 21. Merk: Polarstar, Redline en Tippmann Producttype: P* Fusion engine V2 Gen 3, Redline regulator, tippmann 48ci tank Staat: Gebruikt Defecten: Geen Verzendwijze: ophalen of Verzenden (risico en kosten voor koper) Regio: Tilburg Overige informatie: Heb deze voor nu nog in een HK416 zitten van VFC waar hij het goed in doet en getest kan worden, ik wil er vanaf omdat het toch niks voor me is, hou er toch van om lekker te kloten met AEG's en gearboxen dus ik ga hier te weinig gebruik van maken. De replica wordt dus niet mee verkocht. Wat krijg je erbij - P* V2 Gen 3 fusion engine - Redline Airsoft Firebase regulator - Amped HPA line - 2 Lipo's op JST - Extra blauwe en zilveren nozzle - Extra red poppet Alles bij elkaar is dit 850 euro, ik doe het weg voor 500, een goed bod wordt ook overwogen.
 22. Oh een potentiele naam genoot, voor de rest heb ik niks aan mata toe te voegen en zul je niet teleur gesteld zijn als je het bij hem laat upgraden. Voor de rest zijn de simpele upgrades zoals air seal en hop up en bucking relatief makkelijke upgrades en vergen ze niet veel meer dan dingen vervangen. Zowieso het stukje van een afwijking naar links met je huidige bucking komt waarschijnlijk doordat de bucking niet helemaal recht meer zit en daardoor de hop niet in het center wordt aangebracht en hij dus de spin lichtelijk naar links heeft, van daar de afwijking.
 23. Ervaringen met Specna Arms?

  Je kunt eigenlijk het zien als dat een 11.1V 50% sneller is of dat een 7.4V 33% langzamer is dan een 11.1V, 18:1 met 16 TPA zit op de 25 RPS, met een 7.4V op een 22 TPA en 13:1 zal de jefftron het wel doen. Het is natuurlijk ook geen hard cut off maar mogelijk dat bij te hoge RPS het ding niet snel genoeg kan schakelen en je dus teveel overspin krijgt resulterend in dubbel schoten. Bij mij cyclede de jefftron super op 18:1 met een 16 TPA en 11.1V en zonder AB maakte hij steeds zeer consistente cycles.
 24. Ervaringen met Specna Arms?

  Yeah heb ook in het meeste SHS zitten, voorheen wel nog siegetek gehad maar goed dat is 120 euro voor een set gears. Heb je een linkje naar titan gears, want daar heb ik nog nooit van gehoord.
 25. Ervaringen met Specna Arms?

  13:1 betekent wel short stroken en het is de vraag of de jefftron het bij houd, heb het zelf nooit getest maar ze hanteren zelf de 25 RPS max voor die krengen wss ivm waranty.
×