Jump to content

Rebelattack

Members
 • Content count

  691
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Rebelattack last won the day on October 9

Rebelattack had the most liked content!

About Rebelattack

 • Rank
  Dedicated Member

Recent Profile Visitors

790 profile views
 1. Ervaringen met Specna Arms?

  Als je geld teveel hebt kan je ook een lege receiver kopen bij entrepot of airsoftpro. Ziet er cool uit, maar idd wel heel stoffig :). Ik vond de eerste iteratie dan net wat toffer, ben zelf altijd wel meer fan van de lichte weathering op alles dan de hele zware. AAC had dat ook al een keer eerder gezegd, over het algemeen houden ze hun spullen aardig schoon.
 2. Ervaringen met Specna Arms?

  Heeft er nog iemand toevallig een KAC QD flash hider liggen? Specna heeft er een maar om die nou los van airsoftpro te moeten bestellen is een beetje duur. Also wat motors gekocht voor builds:
 3. Ervaringen met Specna Arms?

  E&C outer barrel, oftewel specna, wist dat die op me eerste mk18 er ook beter uit zag, deze zit zelfs nog iets beter. In principe als je er .2 inch vanaf haalt heb je de perfecte lengte.
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  Zoveel beter dan voorheen :D, nu nog alleen een kac qd flash hider en misschien nog wat kutten met barrel nut spacers.
 5. [TKG] Defecte replica's

  Je kunt ook reageren op je oude topic. Had op een ander forum gereageerd maar daar kom je dan niet, ondertussen is die al weg, heb nog wel een A&K masada in delen liggen, voor 150 mag je hem hebben.
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Modelbouw heeft idd kant en klare poeders voor weathering of om werkelijk dik zand op een track te smeren, weet niet of dat hier super geschikt voor is, gezien je het dan vaak met vernis zorgt dat het blijft zitten en je het dan alsnog zo min mogelijk aanraakt.
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Oh wacht hij reageerde op het 2de stukje, damn it ik ben niet lekker wakker, carry on. Ziet er trouwens heel goed uit cinerama, ik ben altijd bang dat ik met schilderen het totaal verpest.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Denk dat hij de silencer cover bedoelde :).
 9. Ervaringen met Specna Arms?

  The Meme team is coming together :P.
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  Ja ja kom maar hoor ben er dan ook niet tevreden mee :P.
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Welke bedoel je die van gisteren? Zo heb ik het nu ook op mijn SA-03, maar mijn tweede die heeft het dus korter.
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  De thread zit nu alleen een stukje binnen de rail en dus de flash hider ook, zie juist op foto's online van echte dat de barrel wel een enkele cm uitsteekt.
 13. Ervaringen met Specna Arms?

  @AAC, volgens mij is mijn outer barrel net iets te kort voor een mk 18 :(, toch maar naar een andere op zoek.
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik ga vanavond ook maar eens aan de slag met de tweede rail, pak een andere specna die nu nog in een standaard m4 configuratie is gezien ik daarvan de upper kan uitwisselen met de andere specna's en van de E&C receiver niet. E&C bouw ik dan weer om naar M4 voor mijn deense loadout, maar daarvoor wil ik toch een look houden en hoef ik dus niet de optie tot uppers uitwisselen te hebben. Ik ga denk ik in me 2de mk18, een PSJ triggerboard proberen, een ml crazy jet barrel en de star wei motors, oftewel lekker experimenteren.
 15. Ervaringen met Specna Arms?

  Reee geen correcte mk18 lengte barrel
×