Jump to content

Rebelattack

Members
 • Content count

  575
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Rebelattack last won the day on March 20

Rebelattack had the most liked content!

About Rebelattack

 • Rank
  Dedicated Member

Recent Profile Visitors

335 profile views
 1. Snelle vragen topic

  Ik zeg goede deal, maar misschien slim om even te vragen om te mogen test schieten.
 2. het grote BB onderzoek

  heb me bachelor chemie en bezig met me master, plotjes begrijpen als je er niet bekend mee bent snap ik goed, maar waar ik achter kwam is dat Novritsch zijn analyse rapport een regelrechte kopie is van die van Lonex en daar hoef je niet eens voor te begrijpen waar het over gaat, als je maar door hebt dat als 8 getallen exact gelijk zijn tot op tiendes tot duizenden achter de komma dat dit een beetje onmogelijk is om te behalen met 2 verschillende samples. Daarbij vind ik het gewoon interessant om te zien of dit rapport werkelijk veranderd of dat het weer een regelrechte kopie is van hetzelfde rapport en dus ook allemaal uit dezelfde fabriek komen. Ik hoop iig dat ze een beetje naar verwachting presteren, zou toch wel eens fijn zijn als we een heavy weight bio bb hebben die fatsoenlijk presteert en officieel bio is, ipv die proshit rotzooi.
 3. het grote BB onderzoek

  Ik vraag me toch af wat de NL overheid nog meer doet dan de element analyse die ze uitvoeren bij de TUV. Ik gok zo dat er niet meer wordt gedaan dan een milieu inspecteur die naar het rapport kijkt, bekijkt welke stoffen erin zitten en kijken of deze als schadelijk voor het milieu worden gezien binnen NL. Meer kunnen ze ook niet doen. Daarbij kan je aan de hand van het TUV rapport heel snel zien uit welke fabriek deze komen en als dat dezelfde is als het meeste zware BIO spul dan zal de rest ook goed gekeurd moeten worden aan de hand van het hier boven geschreven stuk, daarbij als je dan zegt dat er een officieel rapport is van de TUV dan is het ook wel noodzaak dat je deze kan leveren als er naar gevraagd wordt of heb ik dat alleen?
 4. het grote BB onderzoek

  Ik wil graag het TUV certificaat zien, Lonex heeft deze namelijk ook en gezien novritsch ook uit dezelfde fabriek als Lonex komt en net zoals vele anderen, zullen die ook gewoon legaal moeten zijn.
 5. Ervaringen met Specna Arms?

  Well it wasn't even perfect en daarbij die cycled ie zo snel op de 11.1V dat je het niet hoort en de camera is shite dus hij pikt nog zelfs geluid op wat er niet is. Ik had hem te strak geshimmed op de spur door de bushings dus nu loopt hij nog eens efficiënter ook. Ik heb ook video's gezien van mensen die hem zo shimmen dat het enigste wat je hoort is de piston die erop klapt en dat ook consistent kunnen doen in allerlei builds. Neem vooral de tijd, zoek een goede tutorial op die de bevel to pinion shimming goed uitlegt en soms moet je een beetje kutten met 0.1mm veranderen om te kijken of het beter klinkt. I wish it was an exact science.
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik bedoelde shimming en motor height lol en niet 2 keer motor height, je kan ook de huidige shimmen dat hij goed werkt zijn wel tutorials op youtube van, maar wss is een epg halen makkelijker, heb zelf de epg-c en ben er vooralsnog heel blij mee.
 7. Specna Arms DSG Lower

  Ik heb er niks op tegen maar hoe mensen het benaderen zint me niet. Ik zie liever een semi lock zoals bij wild mountain dan een rps limiet. Haha is ook meer dan prima, me outdoor kit voor deze replica runned ook gewoon een shs 16 tpa motor met een 18:1 gear set, zit dan met een 11.1 op die 25 rps maar heb zelf 3rd burst geprogrammeerd gezien ik vooral semi gebruik. Ik vind het brt gehalte ook wel cool maar voor mij is het vooral de semi die op een dsg bijna niet te evenaren is.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Ten eerste de oude PTS MOE grips hun motor angle zijn vaak niet goed en daardoor zul je altijd het gezing blijven houden ook al is motor height perfect en de motor height perfect en interfereert de motor grip niet met de lower (wat ook nog wel eens een issue kan zijn), daarom gebruiken mensen tegenwoordig de PTS EPG(-C) grips welke volgens veel "techs" wel een perfecte angle heeft. Wilde een ten tweede maken, maar heb niks toe te voegen op wat mata heeft gezegd lol.
 9. Specna Arms DSG Lower

  Ik moet nog steeds de RPS checken, heb nog wat air seal issues waar ik al wat dingen voor heb aangepast maar morgen of donderdag pas weer tijd voor een chrono momentje. Ik ben niet bang voor de topics, ik zie toch veelal mensen tegen zijn die zelf nog nooit een replica hebben open getrokken en dus geen benul hebben van upgraden (op ACN dan) en daarbij is me DSG puur CQB, plus het feit ik schiet toch veelal semi, full auto is leuk, maar super nuttig is het toch niet behalve als schrik materiaal. Kosten vallen eigenlijk wel mee, maar ligt zoals altijd aan wat je er aan uitgeeft, in principe is het enigste wat je nodig hebt een DSG gear van SHS is die rond de 15 euro, een sterkere veer ook nog eens 10-15 euro, metal rack piston dus 10 euro max en dan de motor 30 euro en een fet maar goed ik draai nu een zelf gemaakte van 5 euro en die doet het prima. Ik bedoel als je dan een siegetek hele set of losse gear haalt gaat dat royaal omhoog en je nog een duurdere motor haalt en nog meer vervangt ben je ook veel meer kwijt. Tijd kan een hoop zijn of net zoveel als een gemiddelde gearbox, als je alles installeert en je test het en het loopt goed en de FPS is goed dan ben je klaar, maar als je semi issues of FPS issues etc hebt ja dan kan er wel wat meer tijd in gaan zitten.
 10. Specna Arms DSG Lower

  Ik had recentelijk een lege lower gekregen van Mata (daarvoor nog mijn dank) en wilde daar een extra lower voor bouwen voor indoor, oftewel trigger response, dus heb ik een DSG gebouwd en hierbij het resultaat: Natuurlijk wel beetje controversieel met de huidige topics betreft RPS XD.
 11. SOPMOD Block 2 M4A1 RISII (14.5 Inch) Build

  Nou ja gezien de posts op facebook en ACN wordt blijkbaar een hogere RPS niet meer gewaardeerd :|. Ja dit is die specna, ik was klaar met wachten en wilde graag deze replica dus anders moest ik weer nog een receiver los kopen enzo dus dan maar deze.
 12. SOPMOD Block 2 M4A1 RISII (14.5 Inch) Build

  Thanks, ja klopt, maar jammer genoeg is dat dan puur een blok beton extra onder de replica gezien we in NL de granaten niet mogen hebben XD. Ik wilde eigenlijk een soort sand color erover spuiten en dan deze weg poetsen in een soort weathered look. Een groot deel dat je ziet is ook een wit spul wat is achtergebleven van het afbijt van het verf verwijderen en wat ik er bijna niet af krijg, spuiten is ook een optie, maar eigenlijk wil ik hem eerst nu afmaken en er mee spelen. Mogelijk ook dat ik gewoon een clean specna receiver haal bij gunfire en het daar in opbouw en hier weer wat anders opbouw. Ik heb mijn hittepistool voor krimpkous gebruikt op de 550 graden C setting voor een lange tijd totdat ik een viskeuze vloeistof er tussen uit zag lopen en ik mijn fikken verbranden, maar ik krijg moeilijk grip erop zelfs met tangen en daarbij strip ik de verf van de outer barrel :(.
 13. Een tijdje geleden heb ik 2de hands een custom specna arms overgenomen met het idee deze zelf eerst intern te upgraden en dan er mee te gaan spelen. Uiteindelijk na een tijdje er tegen aan te hebben gekeken beviel de look me niet en was het idee hem te tunen en daarna maar weer door te verkopen. Fast forward 2 maanden later en ik had nog geen geïnteresseerden, dus besloot ik om er toch maar zelf wat mee te doen. Dit werd uiteindelijk het maken van de langere rail versie van de Block 2 upper receivers uit het SOPMOD programma. De eerste stap was het omtoveren vangroene receiver terug naar zijn oorspronkelijke kleur: En met wat beits kwam dit eruit: Niet helemaal perfect en er zitten her en der nog wat plekjes, maar het is een verbetering in mijn opzicht. Wel fijn dat natuurlijk de laser etchings (safe, semi en auto) zijn blijven zitten. Nu de receiver klaar was, had ik natuurlijk nieuwe externals nodig om de replica om te bouwen naar de specifieke upper uit het SOPMOD programma. Ik heb hiervoor veel gebruik gemaakt van het SOPMOD topic van AAC. Op basis van dit topic heb ik de volgende parts gekozen: - Nuprol BOCCA Series 2 12 inch rail, deze is qua prijs goed te doen (in de UK), is correct qua bouw en de kleur komt het dichtst overeen met de Madbull licensed DD rails. - PTS EPG-C Grip, voor de echte wordt er een Magpul MIAD gebruikt welke een mooie tail heeft, die is er ook van PTS (Magpul) (de EPG) maar ik vind deze toch net wat fijner. - Magpul CTR Stock (repro), wil hiervoor in de plaats nog een VLTOR (Repro) installeren, zodat ik niet op beide SOPMOD builds een CTR heb. - Big dragon, 10.5 & 14.5 Inch two part outer barrel, pretty much een outer barrel die past, de correcte lengte is en niet te duur, fijne is dat ik er een 10.5 inch van kan maken en daarmee een Mk18 als ik dat zou willen. - SHS Low Profile Gas block - 5KU 218mm gas tube - Barrel shims, voor de correcte mounting van de rail en het strak vast zetten van de outer barrel. - KAC M4 QD flash hider, jammer genoeg verkeerd gemonteerd qua orrientatie, maar ik heb er loctite voor gebruikt en krijg hem zelfs na verwarmen niet meer los, dus kijk daar in de toekomst weer eens na. Al deze parts resulteren uiteindelijk in de volgende look: https://imgur.com/a/1QRcw Nu hij extern er helemaal uitziet zoals ik wil ga ik hem intern ook nog onder handen nemen, ik ga er 13:1 gears in plaatsen met een 28 TPA motor. Dit zou moeten resulteren in een super snelle trigger response, maar met een nog sociale rate of fire van rond de 25 RPS op een 11.1V. Voor de rest zal ik de air seal optimaliseren, een mosfet plaatsen voor de 11.1V en het tunen en dan zal hij helemaal klaar zijn.
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Nope sorry, wilde eigenlijk delen dat specna arms ak’s gaat maken.
 15. het grote BB onderzoek

  Staat dit ergens op de NABV site? Ik mis echt teveel van hun heb ik het gevoel.
×