Jump to content

Rebelattack

Members
 • Content count

  603
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Rebelattack last won the day on May 13

Rebelattack had the most liked content!

About Rebelattack

 • Rank
  Dedicated Member

Recent Profile Visitors

462 profile views
 1. Gun & Gear news

  Kijk daar had ik nog niet aan gedacht, mensen die in oplossingen denken en niet in problemen :).
 2. Gun & Gear news

  FUUUUUUUUU, still like the DD more.
 3. Ervaringen met Specna Arms?

  Ligt eraan, meestal betaal ik rond de 7 euro voor de kleinere orders (en 4 euro voor de hele kleine) en alleen 15 pond voor de grotere, maar dat is dan gauw 200 pond aan parts, plus dan heb je wel insurance op je pakket.
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  @Solstice ZCI Motors restocken binnenkort ook :P.
 5. Ervaringen met Specna Arms?

  Als je het toch vervangt kan je beter full metal rack gaan, shs 16 of 18:1 is idd prima. Kijk anders even op ak2m4.co.uk na wat problemen afgelopen week stuurt hij vanaf vandaag weer naar de gehele EU.
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Gebruik ook de kraan afdichtingsringen die mata noemt, maar heb ook een air pad gekocht om uit te proberen gezien deze beter zouden moeten werken als sorbo. Deze werken perfect in de cylinder: https://www.praxis.nl/gereedschap-installatiemateriaal/installatiemateriaal/wateraanvoer-kranen/afdichtingsringen/sencys-kraanschijf-23-x-4-x-4mm/5197270
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Volgens mij stond je motor height veel te hoog als hij zo diep op het tandwiel happen is gaan nemen. SHS of ZCI is gewoon prima, ik zou wel eerder aanraden om eerst het een keer met 18:1 of 16:1 (qua true ratio scheelt dat eigenlijk zo weinig.) te proberen en dat goed te krijgen, zoals patje al zei is het misschien slimmer om niet meteen te veel te willen. Zeker als dit je enige replica is dan is het zonder als die uit commissie raakt tijdens een skirm en je moet afhaken. OH PS: ik heb nog genoeg oude specna bevels liggen, als je de verzendkosten (paar postzegels) betaald mag je er wel een hebben.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  -
 9. Dan is het misschien de hop up kamer die te snel druk zet of QTAC verkoopt shitty patches. We hadden je product nog gepromote bij iemand die en Amoeba zocht, volgens mij komt die hem ook ophalen XD.
 10. GBB Glock's

  Kijk eens naar de VFC/Stark arms glocks, dit zijn precies dezelfde maar dan voordat ze door umarex werden verkocht, misschien dat je onder die naam daarover meer info kan vinden. Ik heb op mijn Army glock volgens mij wel wat speling maar op mijn TM niet.
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Mwah, als je de silencer van je B12 haalt scheelt het natuurlijk wel een hoop, heb nu een 14.5 inch barrel en vindt dat aardig lang, maar goed dat is puur voorkeur. Vindt het nog steeds wel een heel mooi ding :).
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  damn dat is heel groot, blijf denk ik zelf toch maar meer bij mid tot short length rifles XD.
 13. Ervaringen met Specna Arms?

  Prommy purple met firefly ben ik ook mee begonnen, best goeie combo, maar niet het geld waard. Prommy purple is wel een goede flat hop bucking, maar de firefly nub is inderdaad te duur. Wat Patje zei is ook wel een goede G&G green flat hopped (R-hop lijkt me niet een goede om aan te beginnen zo maar). Beide opties qua bucking zijn goed (G&G green en prometheus purple), die dan flat hoppen en dan gewoon een flat nub erbij. Andere optie is maple leaf combo, maar een macarone bucking met een namazu firefly nub is gewoon een rare onnodige combo.
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Goed over nadenken en dan een keuze maken en dan later alsnog toch de andere ook willen :P.
 15. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik denk dat hij naar mij nog wel zou willen sturen gezien ik wss wel een goede reputatie heb met pete en het feit dat er geen GLS te pas komt bij orders voor Nederland, gaat van royalmail naar postnl. Ik zal het hem wel eens vragen anders kan ik het wel bestellen.
×