Jump to content

Rebelattack

Members
 • Content count

  620
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Rebelattack last won the day on July 19

Rebelattack had the most liked content!

About Rebelattack

 • Rank
  Dedicated Member

Recent Profile Visitors

549 profile views
 1. dit weekend ben ik @

  26 augustus ga ik even in me achterhoofd houden, want dan kan ik ook prima wel eens gaan skirmen.
 2. Ervaringen met Specna Arms?

  Laatste 2 Specna shells waar ik aan heb gewerkt, eerste is 13:1 2 tanden SSed, SP120, 28 TPA motor, schiet mooi 340 FPS en werkt perfect in me Block 2 build, andere is 18:1 SP100 en vooralsnog een 16 TPA motor wil hier naar een 22 TPA gaan, schiet 354 (XD). Foto klopt niet helemaal, want het triggerboard is er op het moment uit voor een normale FET, moet hier nog wat spelen met de pistol grip gezien de motor me te snel warm wordt.
 3. Ervaringen met Specna Arms?

  Volgens mij komen er veel meer modellen maar is dit wat ze vooralsnog alleen laten zien, als er nog coole modellen van rock river arms tussen zitten wil ik het nog wel eens overwegen om er een te kopen voor de externals, maar zoal mata het al zegt ondanks de interne upgrades zou ik deze daar niet voor kopen. Handig voor nieuwe spelers die een replica willen die dan qua GB al redelijk goed is, maar voor mensen die upgraden niet echt interessant. Hoop eigenlijk dat ze een 7.62 of AR-47 model gaan uitbrengen maar dat zal wel niet vanwege dat vooral de AR-47 een stuk complexer is. Ak's waren idd niet gepland om te releasen met edge, maar zien er wel interessant uit, ligt alleen ook daar of ze werkelijk interessant zijn gezien ze een directe competitor zijn van CYMA die al goede Ak's maken zowel extern en intern, ik bedoel stock CYMA ak's komen met 22 TPA neodymium motoren (iets zwakkere magneten).
 4. Speca Arms SA-H03

  Heb daar al naar gekeken hoe dat switchen naar realcaps werkt, als je te hard drukt terwijl ze in realcap mode staan kan je daar nog wel eens door drukken, maar je zal dan eerder het stukje slopen dat tussen mid en real cap switch dan de follower. Oftewel als het faalt heb je daarna nog een pure mid cap, maar zouden wel gewoon moeten werken. Voordeel aan de D-mags van d-day en atm is dat ze heel makkelijk uit elkaar te halen zijn en ook heel makkelijk zijn in het vervangen van de mag springs als je die zou willen upgraden voor hoge RPS builds.
 5. Speca Arms SA-H03

  Je kan de D-day of ATM mid caps proberen, dit zijn kopieën van de P-mags en niet duur, voor de rest zijn de ARES inderdaad zoals al door peter werd genoemd een goede optie. G&G's werkten bij mij volgens mij wel maar ik vind het zelf geen mooie mags, in veel magwells gingen ze me heel lang stroef en misschien wel het belangrijkste, ze zijn ontzettend duur.
 6. Dwarf's HPA Compendium

  Denk dat mata wel goeie tips heeft die is er heel veel mee bezig geweest :P. Volgens mij is een bore cam van ali ook een goede investering om je allignment te checken.
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Sorry :(, ik heb er toen alleen naar gekeken maar niet beide geprobeerd, omdat bij de stock grip heb je ook altijd een ruimere kant en daar wire ik het ook altijd langs.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Kan ook, sommige maken ook een uitsparing in de shell rondom de pinion zodat de draden buiten de gearbox hangen.
 9. Ervaringen met Specna Arms?

  Oh yeah, uhm ene kant heb je extra ruimte, dus je moet even nadat ze de grip in komen naar de andere kant halen en dan onderaan eentje weer terug.
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  Het eerste probleem heb ik ook last van gehad met straight triggers waar de nok die de trigger trolley pushed onder de trigger trolley schiet en het dus na 1 schot niet meer werkt. mbt tot het tweede probleem, ik heb zelf dus ook de EPG-C en EPG en heb beide geïnstalleerd en prima werkend gekregen, voor de rest heb ik de grips ook gechecked met de Maekkiii motor angle checker en daar had ik ook gewoon perfecte allignment dus ik weet ook niet goed wat hier precies aan de hand is. Ik heb na volgende week donderdag weer uitgebreid tijd voor airsoft en techen en ik moet mijn EPG-C toch nog ombouwen naar een 22 TPA motor dus ik zal dan het nog wel eens extra checken en wat foto's maken. Als je van de EPG-C grip af zou willen dan zou ik hem nog willen vind de beavertail op mijn EPG niet fijn dus ga die denk ik toch nog vervangen. PS: In mijn EPG-C grip build heb ik ook gewoon 2 draden aan een kant erdoorheen, veel makkelijker in een dual gate setup.
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Je haalt juist aan de pick up kant tanden weg zodat je geen feeding issues krijgt, als je hem aan de release kant weg haalt heb je dat de piston eerder wordt los gelaten dan voorheen en omdat de timing voor feeden hetzelfde blijft kan je dan feeding issues krijgen, daarom haal je het dus aan de pick up zijde weg.
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  Je moet alleen wel de non retro arms versie hebben en als je goed overweg kan met een soldeer bout dan is de OEM versie ook nog een optie.
 13. Taiwangun D-Boys Scar-L (SC-01)

  Jup ben ook uiteindelijk voor een airsoftpro unit gegaan met hun nozzle. Die hop up is perfect en werkt super, had ik ook in de review genoemd gezien de stock al kapot was bij mijn buddy voor hij hem uit elkaar haalde en bij mij kapot ging tijdens uit elkaar halen. Ik ken idd de mod voor de VFC Scar L's maar de DBOYS is niet op deze gebaseerd dus ik weet niet of deze mod ook werkt voor de DBOYS.
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Full auto stopt kort nadat jij de trekker los laat, er is geen detectie en stopt dus onregelmatig, dat is inherent aan het design van de GB, maar het maak ook niet echt uit. In semi trekt hij de stroom wel consistent van de motor af op hetzelfde punt, echter is het niet per definitie dat de motor dan al direct geen stroom meer krijgt en draaien de gears en motor nog dus stopt het ook niet per definitie, meestal heb je daardoor wat lichte overspin, soms wat erger afhankelijk van je setup maar het is eigenlijk nooit erg, zolang je maar geen 2rd burst krijgt. Aan dit hele verhaal hoef je niet echt iets te doen, het is in principe niet erg, maar je kan er wel iets aan doen als je dat wilt, een motor met neodymium magneten helpt bijvoorbeeld en zo ook een mosfet. Een mosfet schakelt sneller en dus ook de motor en de neodymium magneten remmen het zaakje sneller af, daarbij wordt semi schieten in full auto dan ook beter te doen, maar ook moeilijker omdat je sneller een burst schiet. Het FPS stukje dat ligt hier trouwens niet aan, de FPS wordt niet beïnvloed door overspin. PS: Ik had 2 22TPA motoren besteld maar heb er nog geen gebruikt dus als je er een wilt, laat maar weten XD.
 15. Dwarf's HPA Compendium

  Wat ze brachten met een HPA systeem zonder tank op je rug was heel cool, maar ik ga eerst maar eens spelen met mijn P* voordat ik meer in HPA stop.
×