Jump to content

Rebelattack

Members
 • Content count

  656
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Rebelattack last won the day on August 27

Rebelattack had the most liked content!

About Rebelattack

 • Rank
  Dedicated Member

Recent Profile Visitors

684 profile views
 1. Ervaringen met Specna Arms?

  Oh let er ook op trouwens dat je een HK416 hebt dus als je daar een M4 upper op gooit past het wss niet en ziet het er raar uit. Denk dat het makkelijkste nog is om een H0X serie replica in de aanbieding te kopen en dan de tweede lower te gebruiken om iets leuks te bouwens, zoals een Speed, DSG, DMR etc. setup. Bedacht met net eigenlijk hoe dom mijn opmerking is over dat je moet opletten dat het een andere upper is, kan wel verwachten dat je dit wist so yeah sorry. Iig die receivers zijn wel wat moeilijker te vinden.
 2. Ervaringen met Specna Arms?

  Airsoftentrepot, airsoftpro en gunfire verkoopt ze nu en dan, airsoftpro verkoopt ook E&C shells als ik het me goed herinner.
 3. Ervaringen met Specna Arms?

  airsoftentrepot verkocht de hele grip voor onder de 10 euro, grote kans dat ze uitverkocht zijn, maar ze zijn wel te krijgen.
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  Oh ja dat is zeker waar minimaal een QSC hebben is toch wel fijn als je regelmatig het open trekt of een M170 moet installeren voor een DSG :|.
 5. Ervaringen met Specna Arms?

  Als je meer space wil kan je ook kijken naar de VFC style flat bushings die hij van ZCI heeft, dan is het oppervlak praktisch gelijk aan de GB shell. Zijn dan wel bushings but hey, maar goed om te horen dat het leuk was.
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  @solstice en goede dag gehad op B&A met de specna's?
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Sorry man, ik sla hem even over.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Ja doe er maar een stuk of 10 en stuur maar op dan maak ik wel wat centjes over XD. Oh en idd met stock motor helemaal is het moeilijk om dat te voorkomen.
 9. Ervaringen met Specna Arms?

  PS: @Solsticewaar heb je die kraanringen vandaan die zo perfect de buiten diameter van de cylinder hebben en een mooi groot gat in het midden XD? Had hem op bewerken staan voor de hele dag kom er pas net achter lol.
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  ja dat in combinatie dat de 16:1 iets sneller gaat als de 18:1, waardoor je minder snel in een cycle de trigger nog eens indrukt. Ik weet niet welke motor er in de H03 zit? Wat ik trouwens ook wel merkte is het verschil in dit fenomeen tussen volgens mij 2s en 3s lipo's, als in met een 2s had ik ook meer problemen dan met een 3s vanwege de snelheid van de cycle. PS: @Solsticewaar heb je die kraanringen vandaan die zo perfect de buiten diameter van de cylinder hebben en een mooi groot gat in het midden XD?
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  BTW @Solstice welke trigger gebruik je? Misschien heeft het mogelijk te maken met hoe deze reset op de switch voor de trekker? Heb ook gehad dat als ik hem niet goed los liet dat hij dan half cyclede. NVM I am actually retarded had kunnen zien dat de stock trigger er in zat.
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  Hmm, het is wel wat mata zegt je kunt niet goed spammen met die jefftrons zoals op een BTC of GATE titan, heb zelf ook wel eens gehad dat ik in semi opeens 3rd burst had maar dat kwam maar af en toe voor en als ik echt goed spamde zoals jij doet, maar ik spam meer tussen het rustig schieten in het filmpje en het sneller schieten. Het is tbh voor mij best lang geleden dat ik met die jefftron had gespeeld, er zit toch wel 2 maanden tussen dat ik hem naar je op stuurde en dat ik hem voor het laatst had gebruikt.
 13. Ervaringen met Specna Arms?

  Mmmm, ja ik weet dus niet goed hoe erg jij de trigger spammed :P, maar mijn trigger finger had hier geen last van XD. Ik ben dan ook wel nog enigszins conservatief qua spammen, dus mogelijk dat de jefftron het gewoon niet bij houd of niet laag genoeg komt? Ik heb er dus zelf niet last van gehad. Ik merkte wel vaak dat hoog of laag op de trigger duwen wel invloed kon hebben.
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Volg je wel de handleiding en de 4-5 keer schieten in semi voordat je andere dingen doet? Ik heb dit ook wel eens gehad maar als ik gewoon even een aantal schoten in semi deed dan had hij de timing wel goed en had ik eigenlijk nooit last van FA in semi. Idd het ziet er gewoon naar behoren uit.
 15. ReaperSkirm VIII

  Ik doe het juist andersom anders denken me ouders dat ik niks heb gedaan de hele dag
×