Jump to content

Rebelattack

Members
 • Content Count

  707
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Rebelattack last won the day on March 11

Rebelattack had the most liked content!

About Rebelattack

 • Rank
  Dedicated Member

Recent Profile Visitors

976 profile views
 1. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  XD de WAF hahah, daar heb ik nog geen last van. Hij ligt hier nog wel even, heb zelf een mooie E&C body met trades nu: De garantie gaat niks meer opleveren omdat ik hem via iemand had mee besteld die 40% korting kon krijgen en daardoor had ik maar 14 dagen garantie. Ik hoef echt peanuts (15 euro's) voor de body en een gare GB shell omdat je wss alsnog 20-40 kwijt bent aan fixen en inclusief de andere onderdelen (outer barrel etc.) zul je wss beter af zijn door een SA H02 te halen en daarvan de rail te vervangen. Linkje voor de rail: https://nl.aliexpress.com/item/SMR-Handgurad-416-Gespecialiseerd-Airsoft-Model-Upgrade-Materiaal-Refit-Outdoor-Sport-Spel-AEG-Accessoires/32966128948.html?spm=2114.48010108.06001.14.11147ea3bvezRd&pvid=93c7708d-5d80-4080-86fc-4ce9fe2e830d&gps-id=pcJustForYou&scm=1007.13562.109986.0&scm-url=1007.13562.109986.0&scm_id=1007.13562.109986.0 Het brons van deze rail is eindelijk een keer niet lelijk of veel te glanzend zoals bij sommige andere namaak, zelfs mata vond de kleur mooi :P. De rail segmenten die je ervoor kan vinden op ali zijn dan wel weer om te kotsen, oftewel goed verstoppen met een accessoires
 2. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Pretty much ja, met een flat hop en een goede loop zit je eigenlijk al heel goed en kan je later met wat tunen de laatste dingen er nog uit halen zou men dat willen, echter het is dus dan niet meer nodig. Zeker niet als ze dus ook met een triggerboard versie komen. Vind de modellen vooralsnog ook niet veel, af en toe zit er wel iets leuks tussen maar dan inderdaad meer als sport model dan een impressie model. @Solstice, als je graag een 416 wil gaan doen met die rail kan ik hem aanraden, de nut past perfect op een specna body en de trades zijn ook super. Ik kan misschien nog wel je een goedkope donor body geven, heeft wel wat vervangende onderdelen nodig ivm een maandagmorgen model, zie eerdere verhaal.
 3. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  @Solstice, hahaha XD, weer wat geleerd. Zo te zien komt specna arms naast hun simpele mosfet in de EDGE lijn nu ook met een replica die een geïntegreerd triggerboard komt genaamd ASTER, zag het net op een facebook pagina:
 4. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Of ik snap het grapje niet of ik mis iets XD. Ik zet morgen wel wat foto's van me specna hk416 body met trades online.
 5. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  @Solstice Gelukkig is dit forum nog rein :P. Ik zal vanavond eens mijn rail installeren, maar misschien kan @mata alvast een foto plaatsen. Iemand nog gekeken naar de Edge of iets anders interessants van IWA :D?
 6. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  PTS EPG grips zijn nice, staan vast wel wat plaatjes eerder van replica's met eentje geinstalleerd. In die stock kan wel een nun-chuck ligt er aan hoe dik de batterijen zijn en hoeveel er in je buffertube zit qua mosfet en of zekering.
 7. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik had een specna SA H02 gekocht vanwege must have HK416, maar de eerste keer uit elkaar halen en skirm was een drama. Ik was op zaterdag bezig met de veer vervangen, waarvoor ik bij de QC spring guide moest. Uit elkaar halen ging helemaal prima, maar toen ik de pistol grip erop wilde zetten draaide ik de draad van de gearbox dol met echt minimale kracht. Goed met een overleeft hij het een skirm wel, desondanks ontzettend K. Tweede euvel kwam later omdat ik toch nog 3 keer nodig had voordat de FPS goed zat heb ik de body pin er een paar keer uit getikt en deze was dus bij de laatste (3de keer) al volledig scheef. Uiteindelijk zat hij in elkaar en met 350 FPS kon er iig geskirmd worden. Zondag de dag van de skirm, het begint met de intro te laten zien waar de hop up zit, trek aan de charging handle, hele veer rekt uit, plaatje dat de dust cover moet laten vallen breekt af, later ben ik ook nog de charging handle kwijt geraakt. Daar eindigt het dan ook niet. Om nu de hop up af te stellen moest ik de upper en lower van elkaar halen en bij de HK416 zit er self retaining pinnen in, maar niet voor lang want na 3 keer op deze dag was dat bij de front pin kapot. Gelukkig bleef het daar bij 😐 en heb ik de shell niet open gemaakt dus is er nog kans op garantie, maar al met al is dit me eerste keer slechte ervaring met specna. Ach ja iig is mijn mooie Geiselle SMR kopie binnen gekomen en kan ik daar naar kijken :).
 8. Rebelattack

  Problemen met upgraded L96

  485 FPS op .2 is geen 1.9 joule max, dat is 2.17 joule.
 9. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  It's something, the devil's dust is in there :P.
 10. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Lekker bezig solstice :), eerst oplappen, dan @mata laten upgraden en verkopen :P.
 11. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ps: voor andere de airsoftentrepot ATM mags zijn dezelfde als de dday maar dan rebrands.
 12. Rebelattack

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Tof project ook al heb ik niks met HPA hou ik het toch in de gaten :).
 13. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Oh ja haha meestal trekken ze wel de standaard dingen zoals een andere motor enz, maar bij mijn eigen builds houd ik ze er ook niet lang in. Dus durf zelf ook niet te zeggen hoe goed ze het volhouden XD. Anders toch een ZCI bevel of een ander merk proberen :|.
 14. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Wow dat is echt sick 😧. Btw je kan met gear sets ook gewoon de stock bevel gebruiken als die wel goed meshed, want de ratio qua tanden veranderd alleen tussen spur en sector.
 15. Rebelattack

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Hoe ga je zorgen dat het hele geheel strak blijft zitten en dat dus je mag elke keer makkelijk erin klikt, hier zorgt de shell natuurlijk ook voor?
×