Jump to content

Rebelattack

Members
 • Content count

  522
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Rebelattack last won the day on November 20

Rebelattack had the most liked content!

About Rebelattack

 • Rank
  Dedicated Member

Recent Profile Visitors

114 profile views
 1. Kijktips!

  Goeie inderdaad, ben nu op 1/3 en het is een keer eens wat anders gedaan dan de laatste serie met de iron first, vooral ook omdat Frank natuurlijk geen super powers heeft. Krijgt een beetje een zelfde vibe als bij de shooter serie.
 2. Speca Arms SA-H03

  Google maar op M27 dan zie je het meteen. Jammer genoeg maken ze niet de HK416D met de 14.5 inch barrel, je hebt dan twee opties, de H02 kopen en dan een stuk outer barrel halen die correct is en zorgt dat het op een 14.5 inch lijkt of sparen en voor 380 een HK416D met 14.5 inch barrel van VFC halen in Duitsland, hier dan de selector plate en veer van vervangen (20 euro totaal) en dan heb je een lange barrel en een beest van een replica.
 3. Speca Arms SA-H03

  Als eerste in NL noemen we het geen wapen, maar een replica of AA, dan ten tweede is dit eigenlijk geen HK416, maar een M27, wat natuurlijk wel hetzelfde gas systeem gebruikt, maar qua looks totaal niet hetzelfde en ten derde, als je een HK416 wilt moet je even door kijken in de H0X series waar meerdere correcte HK416's zijn zoals de H02 welke een HK416D is met een 10.5 inch barrel, de H01 als je de Hk416C wil oftewel CQB variant en dan nog de H05 wat de HK416D is met een geissele rail repro.
 4. Snelle vragen topic

  Krasjes of ontiechelijk kleine scheurtjes kunnen zorgen voor scheur propagatie, misschien een keer laten vallen of iets dergelijks en dat er daarom vanuit de rand een scheur is ontstaan? Kan ook gewoon een kopie zijn xD.
 5. Snelle vragen topic

  Ik zou je ogen niet vertrouwen op een bril van 5 euro. Beter een dure bril met straks nog werkende ogen, dan nu wat euro's besparen en straks half blind.
 6. Massa productie wss en massa inkopen van materialen scheelt ontzettend op de prijs. Zie je ook vaak op websites die zowel kleine orders en grote orders doen, 1 artikel kopen is 1 euro per stuk en als je er 1000 koopt dan ben je opeens maar 20 cent kwijt. Ik denk dat Taiwangun hier eerder gewoon mee naar Cyma gaat en ze laten zien hoe het eruit ziet en dan bedenkt CYMA wel een manier om die dingen zelf makkelijk en vooral goedkoop te fabriceren XD.
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Nee daarom gaf ik ook aan dat ik het voor andere rails niet weet welke van de 2 je nodig hebt, maar ze hebben dus al een met een Geissele rail dus dat is een optie als je niet wil dealen met gokken welke van de 2 je nodig hebt. Hier is de link naar de replica: https://gunfire.pl/product-eng-1152216910-SA-H05-Carbine-Replica.html, er zijn ook nog varianten met langere geissele rails of M-lok rails. Meestal kopiƫren trouwens Chinese merken TM maar dat is niet een garantie jammer genoeg. Er zijn iig genoeg vette rails voor de HK416
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Welke rail wil je er op zetten gezien ze nu ook al out of the box een HK416 verkopen met een Geiselle kopie rail, die praktisch hetzelfde is. Als het een andere is then I am not sure.
 9. Show je actiefoto

  Do a bipod stand whoop whoop.
 10. Snelle vragen topic

  Het is dan weer de vraag of het slim is om de motor te limiteren in wat hij vraagt gezien dit de batterij ook kan slopen.
 11. Review: Taiwangun CM.072 (SR-15 style)

  Yus weet ik, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat de assen van de gears kapot kunnen gaan.
 12. Review: Taiwangun CM.072 (SR-15 style)

  Ik ben wel meer een fan van bushings in ACM replica's gezien die niet zo snel kapot gaan tov slechte bearings, maar het zijn cross slotted en ze steken uit in de shell, wat ik dan minder vind. Iig een stuk beter als je een sterkere veer er in wil douwen, maar aan de andere kant is de vraag dan of je de andere internals dit wel wilt aan doen.
 13. Tijd voor een mooie compressor en een air brush die ze voor modelbouw gebruiken kopen, daar kan je wel coats mee zetten die dik genoeg zijn om het duidelijk een zand kleur te geven maar nog wel net het zwarte door laat voor accenten of contrast.
 14. Ja dat had ik ook gedacht, maar omdat je toch wel een weathering had aangebracht.
 15. Nice, ga je er nog een fancy paint job over gooien of dat niet?
×