Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 12/07/2017 in all areas

 1. 1 point
  mata

  dit weekend ben ik @

  Dit zijn jullie toch? http://www.denverpost.com/wp-content/uploads/2016/05/20080813__20080815_D08_AE15SCTHUNDERp1.jpg
 2. 1 point
  Patje

  dit weekend ben ik @

  Ja hoor Ik ben zelf wel met een ander team mee. Maar dat is geen probleem. Gezellig
 3. 1 point
  Solstice

  dit weekend ben ik @

  Zou ik evt. mogen aansluiten? Ik wil dit jaar ook nog een keer maar al m'n maten zijn al bezet dat weekend..
 4. 1 point
  mata

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Ik meen me het een en ander te herinneren met snipers op CO2 en inconsistentie door het koud worden van de bucking. Geen idee hoe recent dat is en of het juiste info is. Een tippman is uiteraard al crap van zichzelf [emoji14]
 5. 1 point
  Ga der tegenaan tegenwoordig, aangezien ik nu danig in de barrels en flashiders zit , inneens ook maar 's die FC-128 opengetrokken. Voor diegene die het niet meer weten ik had nog een Forcecore FC-128 liggen, had ik ook nog gereviewd hier , en aangezien daar al een Warsport LVOA-C rail opzit , schreeuwt die natuurlijk al tijden om er ook als een heuse Warsport LVOA-C uit te gaan zien . Onlangs kwam ik tot de constatatie dat ik in feite al de koosjere onderdelen al heb liggen, tenminste voor de versie die ik wil bouwen, met name: Magpul MOE grip Magpul rail hand stop Magpul MBUS sights Battle Arms fire selector Ambi mag release Rest me in feite enkel een barrel, top hat compensator, en gasblock te maken Hieronder nog 's de FC-128, en hoe hij der moet gaan uitzien uiteindelijk. ......................................................................................................................................................................................................................................................................................... Kickoff: De Warsport Top Hat Compensator Ontworpen door Warsport zelf voor hun LVOA-line, erg karateristiek model komt uiteindelijk mooi gelijk te zitten met de rail . Hieronder in verschillende stappen de totstandkoming: De outerbarrel is nu ook grotendeels klaar alles 's provisorisch gemonteerd om te zien of het wat klopt met de lengtes. Hieronder de barrel nog in wording. More soon so stay tuned , and hit the follow button !
 6. 1 point
  Patje

  Ervaringen met Specna Arms?

  Cool een specna gebruiker in de buurt erbij. Ik en team maatjes hebben er al een aantal gehad als project. In sommige dingen zou ik zelf andere keuze maken.. maar dit wil niet zeggen dat je de verkeerde doet! Suc6 met hobbien
 7. 1 point
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Check even de internals, als je de variant hebt waar geen blauwe plastic nozzle in zit dat zijn cylinderhead en nozzle voor nu niet zo boeiend.
 8. 1 point
  Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ziet er goed uit let er wel op dat je met een motor swap ook opnieuw je shimming moet checken dus kan je dat beter in een keer doen.
 9. 1 point
  Paar update plaatjes toegevoegd
 10. 1 point
  Patje

  BB's gewicht

  Toch zou je eens de tijd moeten meten tussen de 0.2 en 0.3 bb's ondanks dat 0.2 in het begin sneller gaat, zal 0.3 vaak sneller dezelfde afstand hebben afgelegd. als je met beide bb's even ver haalt zouden ze in Theorie er even lang over moeten doen.(maar met minimale joulecreep is de 0.30 sneller) dan is een tussen gewicht proberen misschien wel de moeite. joulecreep is trouwens niet de hoofdzaak dat een zwaardere bb meer afstand haalt.
 11. 1 point
  Alxwithanm4

  BB's gewicht

  Ik gebruik in mijn (interne -) stock TM gewoon 0.20 Op de afstand waarbij ik mijn pistool bovenhaal ga ik weinig verschil zien tussen 0.2 en 0.3 Buiten dat die 0.3 "trager" bij mijn doelwit komt en in mijn opinie dus een nadeel heeft tov van de marginaal snellere 0.2 Het hangt dus een beetje af van welke internals idd, maar ook van wat je verwacht / wilt van je pistool.
 12. 1 point
  mata

  BB's gewicht

  Let ook even op de merken. 101 Inc en de goedkope rockets BBs zijn in ieder geval dikke troep.
 13. 1 point
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Je hoort er nog net niet helemaal bij. Hij moet nog open en geupgrade [emoji14]
 14. 1 point
×