Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/26/2019 in all areas

 1. 2 points
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Vandaag dan eindelijk binnen gekomen. Heb mijn lesje geduld hebben weer geleerd. Wat een geweldige kleur zit er op dat ding zeg! Echt heel mooi.
 2. 1 point
  Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Tijd voor weer een AAC project in de zomer :D.
 3. 1 point
  Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Shitty pictures, maar eerste look van een URGI kopie rail, dit is een "goedkope" china clone van shootercbgear, ondanks dat zit hij perfect en ziet het er goed uit. Echter voor dezelfde prijs heb je een HAO op hun eigen site (100 dollar), welke er nog beter uitziet. Ik ga die ook uitproberen, wanneer deze in ongeveer een maand weer beschikbaar is. Dit was een tijdelijke look, ga het op een andere replica zetten dus zal de foto's van deze plaatsen wanneer hij klaar is en dan beter XD.
 4. 1 point
  AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik gok dat de beide barrel lengtes uiteindelijk toch wel zullen blijven gebruikt worden, de 14.5" voor het "outdoor" gebeuren, en veronderstel dat voor de CQB warfare een 10.3" uiteindelijk toch onontbeerlijk zal blijken, aangezien men daar ook meestal met een suppressor werkt, en met een 14.5" krijg je dan al snel een onhandig lang wapen . Maar das maar mijn veronderstelling he
×