Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 11/16/2017 in Posts

 1. 3 points
  Ga der tegenaan tegenwoordig, aangezien ik nu danig in de barrels en flashiders zit , inneens ook maar 's die FC-128 opengetrokken. Voor diegene die het niet meer weten ik had nog een Forcecore FC-128 liggen, had ik ook nog gereviewd hier , en aangezien daar al een Warsport LVOA-C rail opzit , schreeuwt die natuurlijk al tijden om er ook als een heuse Warsport LVOA-C uit te gaan zien . Onlangs kwam ik tot de constatatie dat ik in feite al de koosjere onderdelen al heb liggen, tenminste voor de versie die ik wil bouwen, met name: Magpul MOE grip Magpul rail hand stop Magpul MBUS sights Battle Arms fire selector Ambi mag release Rest me in feite enkel een barrel, top hat compensator, en gasblock te maken Hieronder nog 's de FC-128, en hoe hij der moet gaan uitzien uiteindelijk. ......................................................................................................................................................................................................................................................................................... Kickoff: De Warsport Top Hat Compensator Ontworpen door Warsport zelf voor hun LVOA-line, erg karateristiek model komt uiteindelijk mooi gelijk te zitten met de rail . Hieronder in verschillende stappen de totstandkoming: De outerbarrel is nu ook grotendeels klaar alles 's provisorisch gemonteerd om te zien of het wat klopt met de lengtes. Hieronder de barrel nog in wording. More soon so stay tuned , and hit the follow button !
 2. 3 points
 3. 3 points
  Heads-up voor de mobiele gebruikers: Tapatalk werkt nu als een zonnetje!
 4. 3 points
  Zo! Een kleine 700 regels aan custom CSS overrides verder en het forum ziet er eindelijk weer een beetje als vanouds uit. Er zijn nog voldoende gedeeltes te vinden die niet zijn gestyled, en die zal ik in de komende dagen even aanpakken. Te beginnen met het DM gedeelte, want ik zie net dat die nog vooral wit, lichtgrijs en amper leesbaar is Onderaan iedere pagina staat een (moeilijk zichtbaar) "Theme" linkje waarmee je te allen tijde kunt switchen naar de Default skin waarin alles goed leesbaar, maar oersaai. Gebruik die maar even in noodgevallen Verder: Tapatalk. Ik heb me erg nog niet in verdiept maar als iemand het leuk vindt om dat in te richten voor dit forum (de plugin/extensie draait inmiddels) laat dan graag even weten! Veel plezier voor nu! Meer wijzigingen volgen!
 5. 2 points
  Dutch_Destroyer70

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik mag me binnenkort de gelukkige eigenaar van een SA-H05 noemen. Als goed is gaat hij vandaag de deur uit in polen en hoop hem aan het eind van de week in huis te hebben.
 6. 1 point
  mata

  dit weekend ben ik @

  Dit zijn jullie toch? http://www.denverpost.com/wp-content/uploads/2016/05/20080813__20080815_D08_AE15SCTHUNDERp1.jpg
 7. 1 point
  Patje

  dit weekend ben ik @

  Ja hoor Ik ben zelf wel met een ander team mee. Maar dat is geen probleem. Gezellig
 8. 1 point
  Solstice

  dit weekend ben ik @

  Zou ik evt. mogen aansluiten? Ik wil dit jaar ook nog een keer maar al m'n maten zijn al bezet dat weekend..
 9. 1 point
  mata

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Ik meen me het een en ander te herinneren met snipers op CO2 en inconsistentie door het koud worden van de bucking. Geen idee hoe recent dat is en of het juiste info is. Een tippman is uiteraard al crap van zichzelf [emoji14]
 10. 1 point
  Patje

  Ervaringen met Specna Arms?

  Cool een specna gebruiker in de buurt erbij. Ik en team maatjes hebben er al een aantal gehad als project. In sommige dingen zou ik zelf andere keuze maken.. maar dit wil niet zeggen dat je de verkeerde doet! Suc6 met hobbien
 11. 1 point
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Check even de internals, als je de variant hebt waar geen blauwe plastic nozzle in zit dat zijn cylinderhead en nozzle voor nu niet zo boeiend.
 12. 1 point
  Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ziet er goed uit let er wel op dat je met een motor swap ook opnieuw je shimming moet checken dus kan je dat beter in een keer doen.
 13. 1 point
  Paar update plaatjes toegevoegd
 14. 1 point
  Patje

  BB's gewicht

  Toch zou je eens de tijd moeten meten tussen de 0.2 en 0.3 bb's ondanks dat 0.2 in het begin sneller gaat, zal 0.3 vaak sneller dezelfde afstand hebben afgelegd. als je met beide bb's even ver haalt zouden ze in Theorie er even lang over moeten doen.(maar met minimale joulecreep is de 0.30 sneller) dan is een tussen gewicht proberen misschien wel de moeite. joulecreep is trouwens niet de hoofdzaak dat een zwaardere bb meer afstand haalt.
 15. 1 point
  Alxwithanm4

  BB's gewicht

  Ik gebruik in mijn (interne -) stock TM gewoon 0.20 Op de afstand waarbij ik mijn pistool bovenhaal ga ik weinig verschil zien tussen 0.2 en 0.3 Buiten dat die 0.3 "trager" bij mijn doelwit komt en in mijn opinie dus een nadeel heeft tov van de marginaal snellere 0.2 Het hangt dus een beetje af van welke internals idd, maar ook van wat je verwacht / wilt van je pistool.
 16. 1 point
  mata

  BB's gewicht

  Let ook even op de merken. 101 Inc en de goedkope rockets BBs zijn in ieder geval dikke troep.
 17. 1 point
  mata

  BB's gewicht

  Het ligt eerlijk gezegd allemaal aan de replica en de onderdelen er van. Maar ik kan je wel vertellen dat ik nog geen replica heb gehad die voordeel heeft met .20. Daar heb ik puur een bus van voor de chrono. Minimaal .25 in zowel sidearms als assault replicas. Zodra je met upgrades bezig gaat in de trend van flathops (buckings met een groter contact vlak zoals Maple Leaf, Truhop, Modify Ryatsu, en vele anderen + bijbehorende nub) Dan is .28 al snel de betere keus. Daarna is het een rekensom van de hoeveelheid lucht welke de replica kan produceren in combinatie met de looplengte. Maar dat word al snel ingewikkeld. Bottom Line, begin met .25.
 18. 1 point
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Je hoort er nog net niet helemaal bij. Hij moet nog open en geupgrade [emoji14]
 19. 1 point
  Alxwithanm4

  Kijktips!

  IMFDB is nog zo een goeie! http://www.imfdb.org/wiki/The_Punisher_(2017_TV_Series)
 20. 1 point
  ✅ Kleuren voor DM-gedeelte aangepast ✅ Nederlandse vertaling gekocht en geactiveerd We kunnen er weer even tegenaan! Als jullie nog rare dingen tegenkomen in het dagelijks gebruik (dus niet in obscure leaderboard schermpjes) dan hoor ik het graag!
 21. 1 point
  Veel te gaaf project weer AAC!
 22. 1 point
  AAC

  Kijktips!

 23. 1 point
  Alxwithanm4

  Show your gear!

  Extra foto's,
 24. 1 point
  Alxwithanm4

  Show your gear!

  Nieuwe Gear! Ik had nog geen rugzak/backpack/assault-bag/ noem het wat je wilt, die cool genoeg was om te delen. (We weten allemaal dat "cool" de helft van het spel is) Dus daar moest verandering in komen. Minimap in DesertNightCamo (aka meest sexy camo). Origineel ontwikkeld om Russische Gen1 nachtkijkers te verslaan en ingezet tijdens de eerste Golf Oorlog. In praktijk was het echter niet zo efficiënt maar het blijft wel een interessant patroon. De bedoeling was om de MiniMap te kunnen integreren met mijn chestrig d.m.v. clips wanneer ik hem niet als stand-alone rugzak gebruik. Dit om zo min mogelijk riemen en toestanden om me heen te hebben. Praktijktest moet nog volgen, maar van wat ik thuis al heb geprobeerd ben ik erg tevreden van de setup.
 25. 1 point
  E-poch

  aac's Mk12 Mod1 build (03-12 update gearbox)

  AAC, mooi gedaan man! Kan ik er een bestellen bij?
 26. 1 point
  mata

  Kijktips!

  The Punisher was erg vermakelijk. Toch van beduidend betere kwaliteit en sfeer dan bv Iron Fist en Daredevil (al was Defenders ook best geinig).
 27. 1 point
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Je mag hem ook bij mij langs doen komen hoor. Ben iets meer gespecialiseerd in specnas dan *kuch* Rebel *kuch* Om er nog meer iets meer uit te halen hoeft er iig niet veel aan te gebeuren. De basis is iig super :).
 28. 1 point
  Rebelattack

  Kijktips!

  Goeie inderdaad, ben nu op 1/3 en het is een keer eens wat anders gedaan dan de laatste serie met de iron first, vooral ook omdat Frank natuurlijk geen super powers heeft. Krijgt een beetje een zelfde vibe als bij de shooter serie.
 29. 1 point
  Topic weer wat geupdate, scope mounts gemonteerd , eerste progress aan de ARMS bipod mount.
 30. 1 point
  Rebelattack

  Snelle vragen topic

  Ik zou je ogen niet vertrouwen op een bril van 5 euro. Beter een dure bril met straks nog werkende ogen, dan nu wat euro's besparen en straks half blind.
×