Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Earlier
 4. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  XD de WAF hahah, daar heb ik nog geen last van. Hij ligt hier nog wel even, heb zelf een mooie E&C body met trades nu: De garantie gaat niks meer opleveren omdat ik hem via iemand had mee besteld die 40% korting kon krijgen en daardoor had ik maar 14 dagen garantie. Ik hoef echt peanuts (15 euro's) voor de body en een gare GB shell omdat je wss alsnog 20-40 kwijt bent aan fixen en inclusief de andere onderdelen (outer barrel etc.) zul je wss beter af zijn door een SA H02 te halen en daarvan de rail te vervangen. Linkje voor de rail: https://nl.aliexpress.com/item/SMR-Handgurad-416-Gespecialiseerd-Airsoft-Model-Upgrade-Materiaal-Refit-Outdoor-Sport-Spel-AEG-Accessoires/32966128948.html?spm=2114.48010108.06001.14.11147ea3bvezRd&pvid=93c7708d-5d80-4080-86fc-4ce9fe2e830d&gps-id=pcJustForYou&scm=1007.13562.109986.0&scm-url=1007.13562.109986.0&scm_id=1007.13562.109986.0 Het brons van deze rail is eindelijk een keer niet lelijk of veel te glanzend zoals bij sommige andere namaak, zelfs mata vond de kleur mooi :P. De rail segmenten die je ervoor kan vinden op ali zijn dan wel weer om te kotsen, oftewel goed verstoppen met een accessoires
 5. mag nu voor 1500 weg zonder mags en mbus sights!
 6. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik zou dat wel graag een keer doen ja. Denk alleen dat de WAF (Wife Acceptance Factor) momenteel niet heel hoog is voor dit idee 😪 Toeval wil dat ik inderdaad als volgende replica een H02 wilde gaan halen, twijfelde daar de vorige keer al over zoals je weet. Maar vwb die body; gaat die garantie waar je het over had niets meer opleveren denk je? Want waar ga jij die rail dan voor gebruiken nu? Heb je soms een link naar waar je die rail vandaan had?
 7. Tekoop . Code Red headsets Battle Zero met Baofeng BF- UVB2 Radio. zo goed als nieuw . nieuwwaarde 195 euro ,,mag weg voor 100 euro
 8. michaelj15

  Complete airsoft set te koop aangeboden

  Origineel bericht bijgewerkt wegens verkoop van vele items. Wees er snel bij!!
 9. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Pretty much ja, met een flat hop en een goede loop zit je eigenlijk al heel goed en kan je later met wat tunen de laatste dingen er nog uit halen zou men dat willen, echter het is dus dan niet meer nodig. Zeker niet als ze dus ook met een triggerboard versie komen. Vind de modellen vooralsnog ook niet veel, af en toe zit er wel iets leuks tussen maar dan inderdaad meer als sport model dan een impressie model. @Solstice, als je graag een 416 wil gaan doen met die rail kan ik hem aanraden, de nut past perfect op een specna body en de trades zijn ook super. Ik kan misschien nog wel je een goedkope donor body geven, heeft wel wat vervangende onderdelen nodig ivm een maandagmorgen model, zie eerdere verhaal.
 10. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Wat die Edge's betreft lijkt het me toch dat ze OOTB niet echt basic meer zijn, niet ? Aangezien ze ook niet echt veel meer kosten -lijkt het me- miss niet oninteressant voor beginnende, of minder technisch aangelegde spelers die niet direct hun replica willen gaan liggen upgraden. Wat de modellen betreft sja, ze zijn voorzien van Rock River Arms markings, een Amerikaanse fabrikant van hoofdzakelijk (RS )sportwapens Afgezien van een contract met de FBI en DEA voor een paar duizend karabijnen, enkele jaren geleden, zijn er bij mijn weten geen andere militaire gebruikers. Dus vanuit dat standpunt is de militaire "impression-build" waarde eigenlijk beperkt tot nihil , wat niet wegneemt dat er ook vette sporting carbines kunnen zijn
 11. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Yup, dezelfde. Maar dit is dus op een VFC body. Rebel zal wel ff laten weten hoe die past op SA. Ok had er een klein issue mee, maar werd netjes opgelost door de verkoper en daarom zit er tijdelijk een andere schroef in. Zit bij mij met wat tape.om de nut super strak en vast. Het voelt erg degelijk en goed gemaakt in ieder geval, let wel de je even wat lockt gebruikt op de schroefbusjes en QD sling point, die zitten er gewoon in gedraaid.
 12. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Erg sexy ook. Waar had je deze vandaan? Is dat diezelfde als Rebel heeft? Anders zet ik hem vast in mijn mandje
 13. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Hoop vooral dat ze er nog ff wat toffe modellen bij gaan maken. Vind ze nu nog niet allemaal even mooi.
 14. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  @Solstice, de SMR rail maar dan even met een tijdelijke schroef -> https://www.instagram.com/p/Bu0rVk7HOZP/
 15. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  @Solstice, hahaha XD, weer wat geleerd. Zo te zien komt specna arms naast hun simpele mosfet in de EDGE lijn nu ook met een replica die een geïntegreerd triggerboard komt genaamd ASTER, zag het net op een facebook pagina:
 16. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Stretch is de kip van Super mega tactical airsoft news op Facebook. https://www.facebook.com/329840817164179 En dan om precies te zijn in dit filmpje: SMTAN is een airsoftpagina die airsoft op een positieve manier te kakken zet. Die kip is de mascotte 😅 Benieuwd naar de foto's
 17. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Of ik snap het grapje niet of ik mis iets XD. Ik zet morgen wel wat foto's van me specna hk416 body met trades online.
 18. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Haha inderdaad. Het is hier altijd lekker thuiskomen. Ik heb alleen Stretch gezien bij de Edge replica, verder niks 🤓
 19. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  @Solstice Gelukkig is dit forum nog rein :P. Ik zal vanavond eens mijn rail installeren, maar misschien kan @mata alvast een foto plaatsen. Iemand nog gekeken naar de Edge of iets anders interessants van IWA :D?
 20. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  PTS EPG grips zijn nice, staan vast wel wat plaatjes eerder van replica's met eentje geinstalleerd. In die stock kan wel een nun-chuck ligt er aan hoe dik de batterijen zijn en hoeveel er in je buffertube zit qua mosfet en of zekering.
 21. Bats

  Ervaringen met Specna Arms?

  Zo ook maar mijn Specna K01 beetje geupgrade: Intern: Lonex Hopup unit Maple leaf 60 bucking Maple leaf Omega Nub Precision 6.03mm Barrel Extern: Korter Outer barrel "silencer" Front grip To Do: Shimmen AOE Pistol grip veranderen (tips zijn welkom) Buttstock MOE (tips zijn welkom) Alleen voor de buttstock vraag ik mij af of daar ook nuncuck lipo inpast?
 22. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik had een specna SA H02 gekocht vanwege must have HK416, maar de eerste keer uit elkaar halen en skirm was een drama. Ik was op zaterdag bezig met de veer vervangen, waarvoor ik bij de QC spring guide moest. Uit elkaar halen ging helemaal prima, maar toen ik de pistol grip erop wilde zetten draaide ik de draad van de gearbox dol met echt minimale kracht. Goed met een overleeft hij het een skirm wel, desondanks ontzettend K. Tweede euvel kwam later omdat ik toch nog 3 keer nodig had voordat de FPS goed zat heb ik de body pin er een paar keer uit getikt en deze was dus bij de laatste (3de keer) al volledig scheef. Uiteindelijk zat hij in elkaar en met 350 FPS kon er iig geskirmd worden. Zondag de dag van de skirm, het begint met de intro te laten zien waar de hop up zit, trek aan de charging handle, hele veer rekt uit, plaatje dat de dust cover moet laten vallen breekt af, later ben ik ook nog de charging handle kwijt geraakt. Daar eindigt het dan ook niet. Om nu de hop up af te stellen moest ik de upper en lower van elkaar halen en bij de HK416 zit er self retaining pinnen in, maar niet voor lang want na 3 keer op deze dag was dat bij de front pin kapot. Gelukkig bleef het daar bij 😐 en heb ik de shell niet open gemaakt dus is er nog kans op garantie, maar al met al is dit me eerste keer slechte ervaring met specna. Ach ja iig is mijn mooie Geiselle SMR kopie binnen gekomen en kan ik daar naar kijken :).
 23. mata

  Problemen met upgraded L96

  Ja, gewoon je ML barrel gebruiken. Die is hoogstwaarschijnlijk kwalitatief beter en geeft dus iets betere schoten. Haal daarbij een andere veer richting de 2.3J. Daarna de barrelgroep fine tunen, uitproberen en kijken wat het best werkt. Vergeet niet dat veel snipers momenteel nog harder schieten he, dus ook iets meer afstand.
 24. oneshot

  Problemen met upgraded L96

  Fps scheelt per schot nagenoeg niks, scheelt soms 1 a 2 fps. ( in 5 geteste schoten ). Dat lijkt dus goed te gaan. Hop wel via scope gedaan ben ik bang... is dat een groot verschil? Lucht verlaat inderdaad de barrel pas als ik hem los laat, dat zit dus goed. Is het dus wel verstandig om mijn kortere barrel te gebruiken voor de 0.4s? Als je maximale afstand / accuratie wilt behalen?
 25. mata

  Problemen met upgraded L96

  Dat je een hogere fps krijg bij een langere barrel is normaal. Maar waar ik na vroeg is consistentie. Is de fps bij elk schot bijna hetzelfde? Afstand en precisie is airseal en barrelgroep. Zeker weten dat je de bucking en nub goed geplaatst zijn? Hoe stel je de hop af? Niet door de scope toch? De seal met barrelgroep aan de cylinder had je getest nu? Lucht verlaat de barrel pas als je hem los laat?
 26. oneshot

  Problemen met upgraded L96

  Zowel de maple leaf als de standaard inner geprobeerd. Resultaten hieronder Standaard: 0.2 478 fps 2.1 joule 0.4 361 fps 2.45 joule Maple leaf: 0.2 450 fps ( joule even vergeten ) 0.4 351 fps 2.29 joule Het lijkt er dus op dat de standaard inner een stuk beter gaat, waarom geen flauw idee. Beide air seal gekeken en geen lek...
 27. airsoftfreak

  Alle airsoft webshops op een rijtje

  Here one of my favorit shops from germany: Demmer.
 28. mata

  Problemen met upgraded L96

  De cylinder is niets mis mee, zolang de piston maar sealt is die prima. Heb je de seal al getest met hopup/barrel? Is de fps ook inconsistent? Want dat zou ook kunnen wijzen op een niet optimale seal tussen de piston en cylinder. Als je dat vermoed kun je ook kijken wat de o-ring van de originele piston doet om de AA piston. Ik durf namelijk niet te zeggen of de AA cylinder iets afwijkt van de stock cylinder. Dat gebeurt nog wel eens namelijk. 1 ander dingetje waar je rekening mee moet houden is dat ML buckings over het algemeen ietwat ingeschoten moet worden. Dus deze wordt accurater, maar je zult hoe dan ook een verbeterde range moeten zien.
 1. Load more activity
×