Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. (HK) Den Trinity

  Als je de site van Den Trinity Shop opent zal het gedateerde uiterlijk het eerste zijn wat je opvalt. Een site die niet heel plezant oogt zal voor veel mensen al reden zijn om af te haken. Waarom verder kijken, zeker als de shop zich ook nog eens buiten de EU bevind? Voor mij persoonlijk zijn er twee redenen om toch even verder te kijken bij dergelijke shops: Het assortiment en betrouwbaarheid. Aanvankelijk weet je uiteraard in het begin niks wat betreft de betrouwbaarheid dus vaak begin ik met een zeer kleine bestelling van iets wat desalniettemin elders niet te krijgen is. Om snel naar de conclusie te gaan: Ik ben vooralsnog erg tevreden. Mijn bestelling was binnen 4 weken binnen en dit binnen een context waarvan ik wel had gehoord maar die ik nog niet had mogen ervaren: Geen lange procedure met de douane. Hoewel dit waarschijnlijk gewoon een kwestie van geluk is geweest heeft DT zorg gedragen voor een goede, stevige verpakking. De waarde die werd aangeven was aanmerkelijk lager dan het daadwerkelijke bedrag en als inhoud is ' toy parts' opgegeven. Volgens sommigen zijn dit twee factoren die erg belangrijk zijn voor een vlekkeloze procedure en spoedige ontvangst van het product. Als de shop dit al niet uit zichzelf doet dan zou het helpen hier om te verzoeken. Hoewel ik de discussie voor nu verder links laat liggen noem ik het dus toch. Het bestellen via DT werkt net even anders. Je kunt ook zonder account bestellen. Daarnaast krijg je na afronding van de bestelling een offerte waarin de verzendkosten ook beschreven staan. In deze offerte zit een PayPal link bijgesloten. Bij akkoord volg je de link waarna je betaalt en daarmee is je bestelling definitief afgerond. Ik heb geen bevestiging gekregen van verzending. Hierop heb ik gemaild en hierop volgde snel en netjes antwoord. Uiteraard toch jammer dat er geen bevestiging word verzonden in de eerste plaats. In het algemeen echter allemaal erg netjes en ik kom zeker nog eens terug. Dan ook voornamelijk vanwege de andere grote factor: het assortiment. Als je voornamelijk een praktiserend airsofter bent denk ik zelf dat DT weinig interessant voor je is. Wat je zoekt kun je waarschijnlijk ook makkelijk dichtbij vinden. Ik speel graag een kleine skirm maar daarnaast heb ik ook een grote interesse in het verzamelen. Dan zit je bij DT goed. Hun site op zich is al een mooi overzicht van ongewone replica's. Veel hiervan helaas al lang niet meer beschikbaar. Toch hier en daar nog een mooie, zeldzaamheid en dat bovendien voor een redelijke prijs. Een voordeel voor de praktiserend airsofter is dat een dergelijk shop behalve collectables ook een redelijke kans bied die upgrades of parts te vinden die dichtbij net even uitverkocht zijn of voor langere periode out of stock. Afhankelijk van wat je zoekt dus toch een betrouwbare shop die voor iedereen toch even nuttig kan zijn om vanaf te weten.
 3. dit weekend ben ik @

  Iemand de 28ste in the Chambers? Sent from my E5823 using Tapatalk
 4. dit weekend ben ik @

  Zou leuk zijn. Meeting the man behind the name haha Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 5. dit weekend ben ik @

  26 augustus ga ik even in me achterhoofd houden, want dan kan ik ook prima wel eens gaan skirmen.
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Laatste 2 Specna shells waar ik aan heb gewerkt, eerste is 13:1 2 tanden SSed, SP120, 28 TPA motor, schiet mooi 340 FPS en werkt perfect in me Block 2 build, andere is 18:1 SP100 en vooralsnog een 16 TPA motor wil hier naar een 22 TPA gaan, schiet 354 (XD). Foto klopt niet helemaal, want het triggerboard is er op het moment uit voor een normale FET, moet hier nog wat spelen met de pistol grip gezien de motor me te snel warm wordt.
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Volgens mij komen er veel meer modellen maar is dit wat ze vooralsnog alleen laten zien, als er nog coole modellen van rock river arms tussen zitten wil ik het nog wel eens overwegen om er een te kopen voor de externals, maar zoal mata het al zegt ondanks de interne upgrades zou ik deze daar niet voor kopen. Handig voor nieuwe spelers die een replica willen die dan qua GB al redelijk goed is, maar voor mensen die upgraden niet echt interessant. Hoop eigenlijk dat ze een 7.62 of AR-47 model gaan uitbrengen maar dat zal wel niet vanwege dat vooral de AR-47 een stuk complexer is. Ak's waren idd niet gepland om te releasen met edge, maar zien er wel interessant uit, ligt alleen ook daar of ze werkelijk interessant zijn gezien ze een directe competitor zijn van CYMA die al goede Ak's maken zowel extern en intern, ik bedoel stock CYMA ak's komen met 22 TPA neodymium motoren (iets zwakkere magneten).
 8. Speca Arms SA-H03

  Heb daar al naar gekeken hoe dat switchen naar realcaps werkt, als je te hard drukt terwijl ze in realcap mode staan kan je daar nog wel eens door drukken, maar je zal dan eerder het stukje slopen dat tussen mid en real cap switch dan de follower. Oftewel als het faalt heb je daarna nog een pure mid cap, maar zouden wel gewoon moeten werken. Voordeel aan de D-mags van d-day en atm is dat ze heel makkelijk uit elkaar te halen zijn en ook heel makkelijk zijn in het vervangen van de mag springs als je die zou willen upgraden voor hoge RPS builds.
 9. Speca Arms SA-H03

  Ghehe heb hem vanmiddag precies dezelfde tip gegeven Ik denk dat ik toch maar een paar van die D-Day mags ga bestellen.
 10. Speca Arms SA-H03

  Ik heb ze eerlijk gezegd nog niet geswitcht naar realcap. Wat in Airsoft ook niet echt veel nut heeft [emoji4]. Ik zal er binnenkort eens een open maken en kijken hoe dat überhaupt in zijn werk gaat. En als je bij GF besteld, neem dan voor de zekerheid ook hier een van mee (zijn niet altijd even goed beschikbaar): https://gunfire.pl/product-eng-1152205814-MP5K-Nozzle.html Dit is de juiste nozzle voor specnas. instagram.com/mataairsoft - facebook.com/mataairsoft
 11. Speca Arms SA-H03

  Thanks voor jullie reacties! Inderdaad eerst de collectie van @Solstice proberen. De PMAGS kopieën zien er vet uit! Ik zie dat ATM / D-DAY ook de mogelijkheid hebben om van mid cap naar real cap te switchen. Is dit niet een risico op problemen?
 12. Speca Arms SA-H03

  Yup, die D-DAY DMAGS werken bij mij prima. Ik heb ze een tijdje terug een skirm uitgeleend toen ik niet kon en vorige maand zelf een hele skirm mee gespeeld. Geen feeding issues gehad en ze gaan mooi helemaal leeg. Plus zien er ook niet onaardig uit: https://i.imgur.com/SP04Rfd.jpg De G&G mags worden naar verloop van tijd sneller minder dan een aantal andere merken. Ik heb ze wel langer werkend gehad door het BB kanaal t schuren en braampjes/vuil er regelmatig uit te halen. Daarnaast ook wat onder de mag plate gedrukt on de bovenkant van de magneet robuuster te krijgen en hoog te drukken. Maar uiteindelijk faalden ze nog. En dus vooral bij een hogere rof. instagram.com/mataairsoft - facebook.com/mataairsoft
 13. Speca Arms SA-H03

  Ik heb zelf nu de G&G's maar merk wel dat er zo nu en dan misfeeds voorkomen. Bij een aantal, die ik van iemand uit de buurt had overgenomen, zijn de G&G letters afgeschuurd omdat ze anders niet lekker in zijn ICS magwell pasten. Ik heb ook een aantal nieuwe en merkte dat ik de nieuwe, waar de letters nog op zitten, niet in mijn E&C receiver passen maar wel in die van Specna. Verder vind ik dat pennetje zodat je geen bb's verliest met herladen heel fijn. Dat zou ik wel missen bij een ander type. Al een beetje met Matti over gehad maar als ik weer nieuwe ga kopen neem ik ook de Amoeba. Gruwelijk lelijk maar hoor alleen maar goede verhalen erover. Die Dmags van Taiwangun zien er ook wel geinig uit, heb je daar ervaring mee @mata? Verder heb ik best een heel beetje mags liggen dus we gaan straks ook even alles passen in de H03 van Matti.
 14. Speca Arms SA-H03

  Ik heb er zelf nog geen H0x, maar de mag compatibiliteit zal denk ik vergelijkbaar zijn met de VFC 416 modellen. Dus dan kom je op de al genoemde oemde magazijnen. - ATM (AirsoftEntrepot) / D-DAY (taiwangun) PMAGS - Amoeba midcaps (polymer CA €9/10 bij de NL shops) - CYMA metalen Stanags ook als ik me niet vergis G&G raad ik af, helemaal als je later upgrade naar een hogere rof. Je kunt er ook gewoon een hicap bij halen aangezien je in het begin toch te veel schiet . En Dan even wat proberen van vrienden of mensen in het veld. instagram.com/mataairsoft - facebook.com/mataairsoft
 15. Last week
 16. Speca Arms SA-H03

  Je kan de D-day of ATM mid caps proberen, dit zijn kopieën van de P-mags en niet duur, voor de rest zijn de ARES inderdaad zoals al door peter werd genoemd een goede optie. G&G's werkten bij mij volgens mij wel maar ik vind het zelf geen mooie mags, in veel magwells gingen ze me heel lang stroef en misschien wel het belangrijkste, ze zijn ontzettend duur.
 17. Speca Arms SA-H03

  Zelf heb ik helaas negatieve ervaring met de G&G's is m'n Specna... hebben het een tijdje prima gedaan, maar redelijk vlot toch problemen met feeden en op een ander forum las ik ook dat de mid caps van Specna zelf het niet al te lang vol houden. Maar het blijft toch een gok hoor... want wat bij de 1 prima werkt kan voor een ander juist totaal weer niet werken en andersom...
 18. Speca Arms SA-H03

  Hey, Mijn eigen ervaringen met deze replica zijn top! Betere performance dan ik had verwacht bij een niet geupgrade replica. Over de mags, ik weet dat de midcaps van specna arms zelf het natuurlijk doen, de G&G mid caps die werken er ook op. Verder heb ik nog geen andere mags gebruikt. Ik weet wel dat de Battleaxe midcaps niet werken. Verder zou ik zeggen. Ga vooral voor deze replica! Hoor hierna graag je eigen ervaring tegemoet komen.
 19. Speca Arms SA-H03

  Zelf ben ik ook enorm fan van Specna Arms. Je koopt voor niet teveel geld een prima replica waarmee je zelfs stock goed mee kan komen. Maar voor mij is airsoft aan de ene kant het spelen en aan de andere kant het sleutelen. Uiteraard kan je dat ook aan een VFC of TM doen, maar daar is de winst een stuk kleiner, dus met een Specna heb je voor een gunstige prijs een uitstekende basis te pakken! Wat betreft mag's die niet passen zal het waarschijnlijk gaan over het feeden, dat kan idd een probleem zijn. Zelf speel ik in mijn Specna's met de Ares Amoeba 140 rounds midcaps en die doen het uitstekend! Bijkomend voordeel is ook nog eens dat ze spotgoedkoop zijn, het nadeel is dat ze, naar mijn idee, echt TE lelijk zijn... maar ja daarbij is het voor mij wel functionaliteit boven looks. Wat betreft de modellen, pak idd wat je leuk/cool of wat dan ook vindt. Als het je enigste replica is zou ik alleen wel adviseren om er 1 te kiezen die niet te groot/lang is. Zelf heb ik die "fout" wel gemaakt en ben ik toen voor de SA-A20 gegaan, maar voor binnen is dat wel onhandig. Nu ligt z'n kleine broertje ernaast (SA-A03) en kies is afhankelijk van de situatie en samenstelling van ons team met welke ik speel. Zoals Mata ook zegt, de lengte van de barrel maakt niet het verschil in afstand oid. Succes met kiezen! Groet, Peter
 20. TKA Grimlock D-rings €0,29

  👌🏼
 21. dit weekend ben ik @

  26 Augustus bij B&A met @MattiB en 2 intro's. 29 September bij de Reaper Skirm.
 22. Speca Arms SA-H03

  Ik ben ook van plan deze te kopen. Wat zijn je ervaringen? Ik lees ook wisselende verhalen over mid caps die niet passen. Heb je hierover nog een dikke tip?
 23. Ervaringen met Specna Arms?

  Precies wat ik ook denk. Ik had verwacht dat er gelijk een hele reeks aan nieuwe modellen klaar zouden staan. Waaronder misschien zelfs de AK's waar ik wat van voorbij zag komen. Maar die vallen niet onder Rock River Arms geloof ik. Naja, voorlopig maar lekker een 'oud' model kopen en die zelf upgraden.
 24. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik moet eerlijk zeggen dat het een hele build up is naar heel weinig. Maar misschien voornamelijk omdat licenties mij niet veel doen. De verbetingen in de gearbox zijn leuk, maar die breng je zelf voor niet al te veel ook aan. De barrel is een leuke gimmick, maar de oude barrel is ook super als je hem lapt. En zoals iedereen hier wel weet, de diameter zegt helemaal niets over een barrel. De prijs is nog niet bekend, maar ik ben wat skeptisch. Er zal vast wat betaald moeten worden voor de licentie, maar ik acht de kans klein dat de meerprijs de upgrades waard zijn. instagram.com/mataairsoft - facebook.com/mataairsoft
 25. Ervaringen met Specna Arms?

  Edge series Maar als ik het goed begrijp is er nu 1 nieuwe replica uitgebracht inde Egde serie? Verhaal over de gearbox is ook een beetje basic. Weet nu nog niet welk materiaal de barrel en cylinder zijn.
 26. TKA Grimlock D-rings €0,29

  Ik wil er wel 2 hebben
 27. TKA Grimlock D-rings €0,29

  Ik heb een set van 10 Grimlocks besteld bij AliX, kleur groen. Nou heb ik ze lang niet allemaal npdog dus bij deze de vraag of ik iemand blij kan maken met een Grimlock? Let op! Niet graties maar tegen kost prijs en eventueel een postzegel voor het opsturen. Kosten zullen voor de Grimlock €0.29p/s zijn. Laat maar horen of je intresse hebt. Zoals hieronder afgebeeld:
 1. Load more activity
×