Jump to content
Airsoft Elite

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Alle airsoft webshops op een rijtje

  Wat werkte er niet aan Hobbyking? Doet het prima. Typo in de URL?
 3. Snelle vragen topic

  Een 1punt is ook niet praktisch buiten cqb. De Magpul 1+2 punts slings vond ik nog wel handig, maar uiteindelijk hield ik ze meer in 2 punts configuratue dan 1. Minder loop dat tegen je benen loopt te klappen. Heb nu net een wide padded vtac kloon van TMC binnen. Lijkt fijn en degelijk, plus heel snel en makkelijk te verstellen (soepeler dan Magpul).
 4. Snelle vragen topic

  Je ziet die toepassing ook nooit in de realiteit eigenlijk, ook die three point slings zie je bv nooit, worden eigenlijk alleen maar gewone 2-points gebruikt
 5. Alle airsoft webshops op een rijtje

  ziezo lijst bijgewerkt
 6. Weapon 7.62 (nieuwe Duitse shop)

  Code werkt....de spatie voor de W moet weg....
 7. [TKA]Tactical Universal Clip

  Nope, heb de AK attachment gehaald en gebruik hem nu met mijn AK en Krytac
 8. Yesterday
 9. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Mijn advies, laat die maxxmodel hopup maar met rust. In een hoop replica's werkt deze niet zonder aanpassingen, wat gewoon zonde is van een hopup van 50+ (als je hem al aan de praat krijgt). Fitting issues in een hoop replica's en slikt ook lang niet alle buckings. Mocht je het toch willen proberen en ietsiepietsie minder willen betalen dan mag je de mijne overnemen :D.
 10. Snelle vragen topic

  https://www.weapon762.com/gun-sling/38-tmc-d-s-single-point-gun-sling-khaki.html#/9-color-black https://www.weapon762.com/gun-sling/48-tmc-single-point-chest-gun-sling-khaki.html Welke van deze twee zou beter zijn voor een plate carrier denken jullie?
 11. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Goedemiddag. Even een vraagje. zijn er toevallig mensen die een MaxxModel hop-up in hun AM-13 hebben zitten ? Ik wil mijn hop-up upgraden en zie dat er veel prowin hop-ups worden gebruikt maar heeft er iemand ook ervaringen met een Maxxmodel ? http://www.com-bat.nl/unit/2105-maxxmodel-cnc-aluminum-hopup-chamber-se-pro.html En weet iemand waar nog ergens de EFCS Programmer tekoop is ? ik zoek deze al een tijdje maar hij is overal uitverkocht.
 12. OP: Northern Clash (22 oktober Gasselte)

  Niet vergeten in te schrijven voor dit event !
 13. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  And done. Ben benieuwd of er wat komt, vast niet voor komend weekend ;P Ben wel benieuwd hoe .45 schiet. Ik heb ook nog een zakje .36 van Specna Arms liggen welke ik nog niet heb kunnen testen.
 14. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Eerst de account aanmaken. En dan echt pas op het einde de korting invoeren. Dan lukt het zonder verzendkosten
 15. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Dat is zeker een goede, maar maak jij wel of niet een account aan? Bij direct afrekenen krijg ik alleen maar verzendkosten er bij.
 16. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  vorige week besteld. ik weet wel dat Rick van Airsoft-munitie.nl heb wel binnen heeft gekregen
 17. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Heb jij zo’n setje ontvangen? Ik had het besteld maar nooit meer wat van gehoord :/
 18. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Misschien is dit interessant om wat mee te testen . https://www.cobra-ts.eu/nl/biodegradable-bbs/free-bio-bb-sample-set (als allerlaatste de kortingscode toepassen en dan kiezen voor niet betaalde bestelling)
 19. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Ik ben er nog niet helemaal uit met welke setup ik ga starten. Waarschijnlijk een Lapped/Rhopped 363mm barrel in een DMR setup. Maar dat is even een kwestie van uitlijnen en checken of ik die setup wel goed krijg. In het andere geval pak ik mijn cqb upper met een 220mm barrel. Ik heb me alleen zo gefocused op alles klaar krijgen qua bodies en barrels, dat ik helemaal vergeten ben om de BB voorraad door te lopen :p.
 20. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  in de startpost staan de volgende dwell setting (360fps) -300mm 6.03 madbull barrel dwell valve 6500 – 7000 psi : 85 (0.30 gram bb's) -300mm 601 edgi custom dwell valve 6000 psi: 85 (0.30 gram bb's) -285mm 6.20 delta strike barrel dwell Valve 7000 psi: 90/85 (0.30 gram bb's) -200mm 6.01 edgi custom dwell valve 5500 psi 95 (0.36 gram bb's) (450fps) -400mm 6.01 edgi custom dwell valve 7500 psi 100 (0.36 gram bb's) ik heb vooral gekeken wanneer de fps constant werd. maar rond de 7000 kom je ongeveer wel uit. ik weet niet welke barrel set-up je gebruikt hebt ? Ik ben benieuwd na hoe je dit weekend de 1e skirm gaat ervaren.
 21. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Afgelopen week mijn Inferno Gen2 geïnstalleerd en lijkt zijn werk te doen. Installatie was eenvoudig en als ik het goed zie perfecte alignement met mijn Specna/E&C bodies. Ik moet nog wel even stoeien met de dwell en zou graag willen weten hoe jullie dit doen. Ik heb het als volgt gedaan, maar of dat 100% correct is of er nog trucjes voor zijn hoor ik graag. Dwell op ca. 7000 (bt fcu), fps met de regulator zetten, dan dwell laten zaken tot het punt dat de FPS minder word en dan zet ik hem hier iets boven. Welke settings gebruiken jullie? Dwell, PSI, FPS, Barrellengte?
 22. dit weekend ben ik @

  Komend weekend aanwezig bij OP: Nothern Clash, al hopend dat mijn HPA systeem de vuurdoop goed doorstaat
 23. Snelle vragen topic

  Hebben jullie ook wel eens een goede 2-points sling geprobeerd? Ik ben namelijk zoals de meesten waarschijnlijk begonnen met een single point, maar met replica transities, rustmomenten en dergelijke uiteindelijk toch bij een 2point terecht gekomen. Met wat oefening werkt dat in mijn optiek in de meeste gevallen net wat beter.
 24. Snelle vragen topic

  Bij de hals bedoel je? Daar maak ik hem nooit los. Ik maak een zijkant open en trek hem zo uit. Hij kan met de buckles op de schouder evt. wel daar los worden gemaakt. Dan kan de PC helemaal uit elkaar.
 25. Ah ik dacht al zoiets. Maar dan ben ik zelf ook een G-BASR houder Heb een KJW M700 sindskort.
 26. Last week
 27. Alle airsoft webshops op een rijtje

  Airsoft4u Airsoftonline Airsoftpointonline Airsoftshop limburg Airsoft warehouse Combatgear Hobbyking Lynxairsoft Militarypx Threefingeroutdoor Ohja en 2x een dubbele... Airsoftcentrum = VDW & TAG = Tactical Airsoft Gear
 1. Load more activity
×